Dragoș Bucur se gândește să plece definitiv din țară! ”Românii nu prea zâmbesc”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 12/09/2019 | 17:01

Actorul a mărturisit că nu respinge ideea ca în viitor să-și stabilească domiciliul, împreună cu toată familia, într-o țară nordică. 

Întrebat dacă s-ar muta într-o țară din Vestul Europei, Dragoș Bucur a recunoscut că i-ar plăcea să facă acest lucru în Danemarca, deoarece în România … oamenii zâmbesc prea puțin.

Sunt plusuri și minusuri, ca în orice. Da, m-aș muta într-o țară ca Olanda sau mai degrabă Danemarca. Am fost anul trecut prin primăvară, acum 2 ani, și este … aș zice că diferența între România și Germania este similară cu diferența dintre Germania și Danemarca”, a declarat Dragoș Bucur pentru stirileprotv.ro.

reporter Vitalie Cojocari: Dă-mi un exemplu.

Dragoș Bucur: ”În primul rând curățenia. În al doilea rând, felul în care oamenii se uită la tine pe stradă. Băi, îți zâmbesc oamenii pe stradă în Danemarca!

Vitalie Cojocari: Și în România nu?

Dragoș Bucur: ”Ei, România, știi foarte bine că nu

Vitalie Cojocari: Dar când te văd pe tine ..

Dragoș Bucur: ”Dar nu vorbim de mine! Faptul că eu apar la televizor, da, îmi oferă niște avantaje, dar nu poți să judeci situația unei țări după niște lucruri de care eu profit pentru că apar la televizor

Vitalie Cojocari: Deci românii nu zâmbesc.

Dragoș Bucur: ”Nu prea zâmbesc.”

Vitalie Cojocari: E o chestie culturală sau ..

Dragoș Bucur: ”Nu, nu e culturală, sunt probleme. Adică dacă tu muncești 6 zile pe săptămână, de la 8, și mai stai și o oră jumate în trafic, că tocmai a început nebunia…Hai că nu mă apuc să pun eu pe tapet problemele românilor, sunt mari! De la stresul pe care ți-l oferă toată conducerea politică a țării, incertitudinea zilei de mâine din toate punctele de vedere, chinul ăsta de a supraviețui, de a mai trece o săptămână, a mai trece una, a mai trece un termen de plată a ratei .. Eu am foarte puțini prieteni care n-au rate.”

Citește și...