Dragostea a învins criza politică! Nr. 2 din PNL e îndrăgostit fleaşcă, nu-i mai arde de politică… Domnişoara ”Zen” l-a spart pe vicele Camerei Deputaţilor: îi mănâncă din palmă! Pastorul miliardar Ben-Oni Ardelean e cel mai bogat politician din Timiş

Publicat: 18/01/2018 | 00:00

Dragostea învinge orice criză, fie ea şi politică. O dovedeşte cu prisosinţă vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, pastorul Ben-Oni Ardelean, totodată şi vicepreşedinte al celui mai important partid de opoziţie, care, în plină situaţie tensionată legată de nominalizarea unui nou premier, se dedică trup şi suflet relaţiei sale cu... domnişoara "Zen". CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare. (VEZI ŞI: Dragostea îl costă pe pastorul miliardar. Domnişoara ”Zen” e răsfăţată cu vacanţe exotice!)

Cunoscut pentru averea sa considerabilă – este, probabil, cel mai bogat parlamentar de Timiş -, dar şi pentru controversatul episod al invitării lui Mike Tyson în Parlamentul României, Ben-Oni Ardelean se întâlneşte zi de zi, ore întregi, cu şatena care i-a cucerit, se pare, inima. Mai precis, este vorba despre Ioana, o tânără chipeşă care lucrează la Senatul României.

Ioana şi Ben-Oni se ţin strâns de mână
Ioana şi Ben-Oni se ţin strâns de mână

Aşa cum se observă în imaginile obţinute de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, pastorul baptist Ben-Oni Ardelean îşi găseşte vreme, în aceste zile agitate în politica românească, pentru plimbări îndelungate cu tânăra şatenă, pe care o ţine mai tot timpul, strâns, de mână, în timp ce fac schimb de priviri afectuoase. Cei doi se plimbă şi cu un autoturism Audi decapotabil, model nou, condus de şatenă, pe ale cărui plăcuţe de înamtriculare scrie „ZEN”.

Ben-Oni şi Ioana pleacă la serviciu
Ben-Oni şi Ioana pleacă la serviciu

Zilele trecute, Ben-Oni Ardelean şi tânăra „Zen” au ajuns, în jurul orei 22.30, acasă la viceprepreşedintele Camerei, făcând risipă de gesturi tandre pe drum. Cum au intrat in bloc s-au sarutat ca în filme până a venit liftul. Au intrat sărutându-se. Dupa, în apartament, în dreptul ferestrei, au continuat. Mai rar aşa sesiune de sărut! Pastorii ăştia sunt ceva…

Ioana l-a lăsat pe Ben-Oni la intrarea în Camera Deputaţilor
Ioana l-a lăsat pe Ben-Oni la intrarea în Camera Deputaţilor

Au înnoptat amândoi, iar dimineaţă, în jurul orei 10.00, au plecat cu aceeaşi maşină Audi cabrio, condusă de Ioana, spre Parlament. Tânăra l-a lăsat în faţa intrării în Camera Deputaţilor pe demnitar, nu înainte de a-l săruta, îndelung, la despărţire. Apoi, şi-a continuat drumul, iar, după ce a găsit un loc de parcare, a pornit-o spre intrarea în sediul Senatului, unde lucrează, încărcată cu mai multe cumpărături. Cine ne poate da relaţii despre ea, o poate face foarte uşor scriindu-ne un mail la pont@cancan.ro!!!

Domnişoara
Domnişoara „Zen” se duce la serviciu încărcată de bagaje

(CITEŞTE ŞI: E bogat, nu glumă: are 3 case şi 14 terenuri! Şefa PNL şi-a luat ”aghiotant” senator şi… multimilionar!)

Cine este Ben-Oni Ardelean

Ioana şi Ben-Oni ajung seara la locuinţa demnitarului
Ioana şi Ben-Oni ajung seara la locuinţa demnitarului

Ben-Oni Ardelean este vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi vicepreşedinte al PNL. În vârstă de 42 de ani, Ben-Oni Ardelean este licenţiat în Teologie, conferenţiar asociat la Facultatea de Teologie Baptistă a Universităţii Bucureşti, cadru universitar la Institutul Baptist Bucureşti. În perioada 2012 – 2016 a fost senator, iar din 2016 este deputat. Între 1998 şi 2008 a fost pastor, aparţinând de Uniunea Bisericilor Baptiste din România.

Ben-Oni Ardelean este considerat de presa locală drept cel mai bogat parlamentar de Timiş, cea mai mare parte a averii dobândind-o în perioada de pastorat, înainte de a fi ales în legislativ. Potrivit ultimei sale declaraţii de avere, Ben-Oni Ardelean deţine nouă terenuri intravilane în Ghiroda, în apropiere de Timişoara, totalizând peste 5.000 de metri pătraţi, precum şi un teren agricol de 10.000 de metri pătraţi, în extravilanul aceleiaşi localităţi.

Ben-Oni Ardelean are trei maşini: un Volkswagen Golf 5 din 2007, un Audi A6 din 2014 şi un BMW X1 din 2016. Între 10 februarie 2017 şi 9 iunie 2017, vicepreşedintele PNL a vândut trei terenuri din Ghiroda pe care a obţinut aproximativ 55.000 de euro. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor mai are şi un teren de 400 de metri pătraţi în Timişoara, precum şi trei case (două în Ghiroda şi una în Timişoara) a căror valoare de impozitare se ridică, laolaltă, la peste 700.000 de lei.

L-a adus pe Mike Tyson în Parlament

Ben-Oni l-a adus la Casa Poporului pe Mike Tyson
Ben-Oni l-a adus la Casa Poporului pe Mike Tyson

Pe 4 octombrie 2016, Ben-Oni Ardelean, pe atunci secretar al Senatului, îşi lua prin surprindere colegii, anunţându-i că vor primi vizita celebrului pugilist american Mike Tyson.
„Mâine (5 octombrie 2016, n.r.), în cadrul şedinţei de dimineaţă a plenului Senatului, va veni şi domnul Mike Tyson, care este recunoscut în lumea sportului şi a filantropiei, în general. Va veni şi va fi salutat în cadrul Senatului. Bineînţeles, va vizita şi această clădire frumoasă, şi Bucureştiul. Aterizează mâine dimineaţă, la 11,00. Nu ştiu restul programului”, a declarat Ardelean, la finalul şedinţei Biroului permanent al Senatului. Vizita controversatului Tyson nu a fost văzută cu ochi buni chiar de toată lumea. (MIKE TYSON a ajuns în România şi a declanşat o adevărată nebunie la Senat!)

Însuşi preşedintele Senatului a fost împotrivă. Călin Popescu – Tăriceanu a pus capăt mai devreme cu 15 minute şedinţei de plen din 5 octombrie 2016, tocmai pentru ca Mike Tyson să găsească sala încuiată şi luminile stinse. Pugilistul a trebuit să se mulţumească cu vizitarea holurilor Casei Poporului şi cu sala de plen a Camerei Deputaţilor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Recomandarea CIAO.RO