Drama Larisei de la Exatlon: „L-am pierdut de curând! Suntem încă în doliu”

Publicat: 13/02/2018 | 12:31
Larisa de la Exatlon este o sportivă bună şi a demonstrat asta şi în Republica Dominicană, unde a reuşit să câştige cele mai multe probe în care a luptat împotriva „Războinicilor”. Deşi este nouă în concurs, colegii săi nu au nominalizat-o pentru eliminare. Telespectatorii emisiunii nu ştiu încă foarte multe lucruri despre tânăra proaspăt intrată în echipa „Faimoşilor”. Cu toate acestea, toată lumea a fost impresionată de gestul pe care l-a făcut ea la finalul unei probe. Larisa a spus că tatăl ei ar fi fost mândru de ea, dacă ar fi putut să o vadă. 
 

Larisa a intrat în competiţia Exatlon într-o perioadă foarte grea a vieţii sale, la doar câteva luni de la moartea tatălui ei, cu care avea o relaţie extrem de specială.

„Sora mea trăieşte pentru sport, iar reuşitele sale îi sunt dedicate tatălui nostru pentru că el este cel care ne-a îndrumat către sport încă de mici. Şi el a fost un sportiv, a făcut lupte libere şi greco-romane, a fost medaliat cu argint la Balcaniade. L-am pierdut de curând şi suntem încă în doliu. Larisa s-a înscris la Exatlon şi în memoria tatălui nostru. Larisa a făcut ateltism încă de la 7-8 ani, are Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi este antrenor personal de fitness şi de TRX. Este foarte ambiţioasă, cu un potenţial foarte mare şi iubeşte ceea ce face. Sper să aducă tot mai multe victorii pentru echipă”, a declarat sora Larisei, pentru wowbiz.ro.

 

 

Citește și...