Drama lui Horia Moculescu! Fiul lui s-a sinucis, iar compozitorul sufera ca nu si-a vazut nepotul de sase ani!

Publicat: 18/01/2014 | 19:30
Drama lui Horia Moculescu! Fiul lui s-a sinucis, iar compozitorul sufera ca nu si-a vazut nepotul de sase ani!

Dupa ce fiul sau a murit, singura alinare a lui Horia Moculescu a ramas nepotul sau, acum in varsta de 16 ani, care locuieste la Berlin. Horia Moculescu nu l-a mai vazut pe baiatul fiului sau din 2008, atunci cand pustiul avea numai zece ani.

In 2008, Horia Moculescu primea un telefon care avea sa-i schimbe definitiv viata. Fiul sau din cea de-a trei casnicie, murise. Nu oricum, ci cazand de la etajul cinci al blocului in care locuia. Gurile rele s-au grabit atuncisa afirme ca barbatul in varsta de 32 de ani s-a sinucis.

 

Compozitorul va merge anul acesta sa isi vada nepotul!

Compozitorul, alaturi de fiica lui, Nidia
Compozitorul, alaturi de fiica lui, Nidia

Din raportul medical final a reiesit insa ca fiul compozitorului se uita pe geam, a alunecat si a cazut. In acea perioada, Horia Moculescu si fiica lui, Nidia, plecau de urgenta in Germania, unde aveau sa ramana timp de o saptamana, pentru a-l inmormanta asa cum se cuvine pe acesta.

Horia Moculescu

In urma barbatului a ramas o mama care a suferit o depresie puternica, o sotie si un baietel de zece ani. Timpul a trecut, iar Moculescu a pastrat legatura cu familia fiului sau, insa nu a mai apucat sa isi vada nepotul de atunci. De altfel, aceasta este una dintre cele mai mari dureri din sufletul marelui artist.

 

CITESTE SI:

Horia Moculescu are iubita cu 43 de ani mai tanara? Vezi despre ce vedeta este vorba

Horia Moculescu a fost operat miercuri dimineaţă! Anuntul facut de medici

 

Faptul ca baiatul fiului sau va implini anul acesta 16 ani, iar el nu l-a mai vazut de atata timp. De altfel, anul acesta, Nidia si tatal sau au planuit sa mearga in Germania, pentru a se reuni cu baietelul, transformat intre timp, intr-un adevarat adolescent. Chiar daca locuieste la Berlin si este pe jumatate neamt, tanarul cunoaste foarte bine limba romana.

 

S-a operat de bila!

Horia Moculescu vrea sa-i cumpere Nidiei locuinta in care sta de cand era mica
Horia Moculescu vrea sa-i cumpere Nidiei locuinta in care sta de cand era mica

In urma cu doua zile, Horia Moculescu a acuzat dureri abdominale insuportabile si a fost dus de urgenta la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu colica biliara. Intre timp, compozitorul a fost si operat, iar acum, desi este inca internat in spital, se simte din ce in ce mai bine.

 

Claudia Balan