Drama neştiută a lui Martin Tudor! Ce l-a măcinat în ultimii ani

Publicat: 30/03/2020 | 14:44

Lumea fotbalului românesc a fost zguduită din temelii astăzi de o veste fulgerătoare. Fostul portar stelist Martin Tudor a murit la numai 43 de ani, în urma unui infarct. Deși despre cariera lui s-au scris sute de lucruri, puțini sunt cei care cunosc detalii legate de viața personală a marelui portar. 

Tudorică, așa cum era cunoscut în rândul colegilor de breaslă a murit astăzi la numai 43 de ani. Fostul portar stelist și-a dat ultima suflare după ce a suferit un infarct. Tragedia s-a produs acasă la iubita lui, în Reșita și deși femeia a sunat de urgență la 112, medicii nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva.

Potrivit informațiilor exclusive obținute de prosport.ro, fostul portar stelist Martin Tudor se confrunta, de ceva timp, cu mai multe probleme care îl măcinau, printre care și divorțul din urmă cu 5 ani.

„Tudorică a fost un bărbat puternic, dar din păcate toate schimbările din viața lui au făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori… Era supărat.

Nu este ușor să treci printr-un divorț”, a dezvăluit un apropiat al fostului portar stelist, pentru ProSport.

Martin Tudor a murit la 43 de ani

Martin Tudor a jucat la Steaua în perioada 1999-2005.