Drama neştiută a Valentinei Pelinel! Şi-a pierdut tatăl chiar înaintea primului ei concurs

Publicat: 12/02/2018 | 13:43

Valentina Pelinel este o femeie împlinită, trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Cristi Borcea, cu care are un copil. Ea aşteaptă ca fostul acţionar al lui Dinamo să fie eliberat din închisoare pentru a se căsători cu acesta.

Valentina Pelinel a trecut printr-o dramă teribilă, despre care nu se ştia. Cu câteva zile înaintea primului ei concurs de fotomodele, tatăl ei a murit, lucru pe care l-a mărturisit la TV.

„Problema a fost că pe 27 aprilie se ţinea concursul, de altfel, şi ziua de naştere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îţi dai seama că nu mai de preselecţie nu am avut eu chef. Eram pe scenă şi când am auzit locul I Peli eu deja zburam, direct m-am dus, eram în al nouălea cer la propriu şi la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani. M-am dus pentru el, pentru zilele în care pariam câştigătoarele de la Miss. M-a întărit Dumnezeu. Dar aş fi dat orice să fie acolo, să mă vadă, să fie mândru de mine”, a mărturisit Valentina Pelinel la TV.

Citește și...