Drama prin care trece Magicianul! Din pacate, nicio “magie” nu ii mai poate aduce zambetul pe buze lui Marian Ralea!

Publicat: 27/04/2014 | 15:59

Viata lui Marian Ralea nu a fost deloc una usoara in ultimii ani, dupa ce i-au murit rand pe rand mama, fratele si una dintre cele mai bune prietene ale sale, Mica de la Abracadabra, despre care spunea ca e ca o fiica pentru el.

Pofta de viata din perioada cand realiza emisiunea Abracadabra a fost inlocuita de tristete si amaraciune, stare de care Magicianul nu se poate desparti usor.

Marian Ralea este foarte schimbat: a slabit vizibil si are cearcane
Marian Ralea este foarte schimbat: a slabit vizibil si are cearcane

“Am fost la pamant. Inca nu mi-am revenit, este greu. Nu poti trece usor peste asa ceva”, ne-a marturisit actorul
 

Doar munca il salveaza

“Magicianul” si-a pierdut parca din veselia de alta data

Sarbatorile Pascale l-au surprins pe Marian Ralea trist si indurerat, iar umbra necazurilor prin care a trecut in ultimii ani pare sa nu se fi risipit. Se refugiaza in munca si incearca sa uite de incercarile prin care a trecut, munca reprezentand acum motorul vietii sale.

CITESTE SI 

Pierderea celor dragi l-a afectat profund! “Magicianul” Marian Ralea e incercanat si mai mereu trist. Vezi cum arata acum

 

Nu se poate opri din plâns! Tatăl Micăi se topeste pe picioare de când si-a pierdut fiica: “Trăiesc doar cu amintirea ei”
 

Vizibil afectat de mortile celor dragi, actorul nu a gasit puterea sa mearga mai departe si doar munca si proiectele in care este implicat ii mai aduc linistea si bucuria in suflet.
 

Incercat de destin
 

Marian Ralea si mama lui

In urma cu 18 ani, in timpul perioadei Abracadabra, Magicianul avea mereu zambetul pe buze si reusea sa faca fericiti multi copii. Anii care au urmat au fost, insa, durerosi pentru Marian Ralea.

Magicianul in urma cu cativa ani impreuna cu trupa de la Abracadabra
Magicianul in urma cu cativa ani impreuna cu trupa de la Abracadabra

Dupa ce mama sa a plecat la Ceruri se pare ca in viata lui Marian Ralea nu a mai existat nicio femeie care sa ii aline suferinta. Discret cu viata lui, “Magi”, cum il alinta prietenii, nu si-a gasit linistea in bratele niciunei reprezentate a sexului frumos, munca fiind singura sursa de impacare.

G.B.C.

Citește și...