Drama trăită de o fetiță de 15 ani din Bârlad, abuzată timp de 2 ani de propriul tată. O amenința că o omoară, iar apoi…

Publicat: 22/05/2020 | 17:10
Drama trăită de o fetiță de 15 ani din Bârlad, abuzată timp de 2 ani de propriul tată. O amenința că o omoară, iar apoi…

Caz halucinant în Bârlad, acolo unde o fetiță de 15 ani a fost abuzată – timp de 2 ani de zile – de propriul tată, om de afaceri. Din cauza amenințărilor pe care le primea din partea părintelui, fata nu a spus nimic despre coșmarul pecare îl trăia, dar – până la urmă – cruntul adevăr a ieșit la iveală.

Potrivit informațiilor furnizate de vremeanoua.ro, chiar mama fetiței a sunat la numărul de urgență 112 în seara zilei de 19 mai, spunând că fiica ei a fost… violată de soț. Polițiștii au intervenit de urgență, iar bărbatul a fost reținut.

Bãrbatul – în vîrstă de 43 de ani, din Bârlad – care detine o societate comercială, a început sã-si abuzeze sexual propriul copil încă de acum doi ani, atunci când micuța avea 13 ani. Totuși, copila nu a dezvăluit nimănui drama prin care trecea, de teamă să nu fie ucisă de părintele ei. Acesta a amenintat-o, în repetate rânduri, că o va omorî atât pe ea, cât și pe mama sa, dacă va dezvălui ororile, iar  el se va sinucide. (CITEȘTE ȘI: UN BĂRBAT SE AUTODENUNȚĂ CĂ ARE RELAȚII SEXUALE CU VERIȘOARA LUI DE 12 ANI. „EA ȘI-A DORIT! S-A ATAȘAT DE MINE ȘI…”)

Drama fetiței de 15 ani: ”Un membru al familiei ne-a precizat că…”

La un moment dat, mama fetei a sesizat în comportamentul tatălui ceva suspect, iar pe 19 mai a găsit în telefonul acestuia mesaje agresive, de amenintare cu moartea, trimise fetiței.

Bineînțeles, femeia a chestionat-o pe fată, iar aceasta i-a spus mamei sale tot ce i se întâmpla de atâta vreme.

 “Am fost sunati la 112 pe 19 mai iar un membru al familiei ne-a precizat cã minora de 15 ani este violatã. Politistii au identificat si un posibil autor, care a fost retinut pentru 24 de ore, pe data de 20 mai, iar pe 21 mai a fost prezentat la Parchetul Bârlad cu propunerea de arestare preventivã. Judecãtorul de drepturi si libertãti a admis propunerea si a emis mandat de arestare preventivã pentru 30 de zile, suspectul fiind introdus în arest”, a precizat Bogdan Gheorghită, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit sursei citate. (VEZI ȘI AICI: UIMITOR! TOP 10 CELE MAI TINERE MAME DIN LUME! OCUPANTA LOCULUI ÎNTÂI A NĂSCUT LA VÂRSTA DE CINCI ANI. FOTO)

Citește și...