Dramele se ţin lanţ în familia lui Florin Salam! Cum arată acum fiul manelistului, care a moştenit boala care a ucis-o pe mama lui, Fănica

Publicat: 12/02/2018 | 11:28

Dramele se ţin lanţ de familia lui Florin Salam. Danny Salam, fiul lui Florin Salam, nu a fost nici el ferit de maladia care a ucis-o pe mama acestuia, Fănica. Din fericire, Danny Salam pare să fie într-o formă fizică bună, aşa cum apare în cele mai recente fotografii.

Danny Salam a moştenit talentul fiului său, îndreptându-se spre muzică, cea care l-a făcut faimos pe Florin Salam. Florin Salam a mărturisit, recent, că fiul lui a făcut la ultimul spectacol 100 de milioane vechi împreună cu cei din formaţie. Asta înseamnă, a explicat el, că suma s-a împărţit la cinci, iar fiecăruia i-a revenit câte 2.000 de lei.

Băiatul l-a luat prin surprindere pe tatăl lui atunci când acesta l-a întrebat ce a făcut cu banii. Adolescentul îi dăduse unui coleg, iar Florin Salam s-a temut că a fost păcălit. Danny i-a spus lui Florin Salam că acel tânăr avea mai multă nevoie de bani decât el şi, în plus, el nu duce lipsă de nimic, ceea ce l-a emoţionat foarte tare pe celebrul manelist.

Fănica Salam a murit în 2009

Florin Salam a fost distrus după moartea soţiei sale, Fănica, în 2009. Aceasta suferea de hepatită C, care s-a transformat ulterior în ciroză hepatică. Florin Salam are doi copii din mariajul cu Fănica, Danny şi Betty. Prima soţie a manelistului avea 27 de ani când a pierdut lupta cu o boală despre care nu ştia nimeni, potrivit declaraţiilor făcute în urmă cu aproape nouă ani de Florin Salam. După ce şi-a condus mama copiilor pe ultimul drum, artistul spunea că Fănica era sufletul lui pereche.

Ulterior, Florin Salam şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu Roxana Dobre. Lucrurile nu stau însă roz în familia lui Florin Salam, recent având loc o dispută între manelist şi soţia lui. Atunci au apărut şi informaţii că Betty, care acum stă cu viitorul ei soţ, Cătălin Vişănescu, s-ar fi mutat din casa lui Florin Salam din pricina scandalurilor din familie.

Danny Salam a moştenit virusul hepatitei C, care a ucis-o pe mama lui, iar fiul lui Florin Salam este nevoit să ţină regim din pricina acestui lucru.

Citește și...