Dumitru Sechelariu, externat azi dimineata. Fostul primar al Bacaului va fi internat la o clinica din strainatate

Publicat: 10/02/2013 | 14:03
Dumitru Sechelariu, externat azi dimineata. Fostul primar al Bacaului va fi internat la o clinica din strainatate

Dumitru Sechelariu a fost externat de la Sectia Reanimare a Spitalului Floreasca, unde a stat circa o saptamana pentru recuperare in urma unor interventii chirurgicale. Bacauanul a fost transportat la Aeroportul Baneasa in aceasta dimineata. 

Fostul primar al Municipiului Bacau a fost supus unor interventii chirurgicale la coloana vertebrala si la plamani pe 3 februarie.

Cu toate astea insa, diagnosticul bacauanului este in continuare necunoscut si asta dupa ce Sechelariu a insistat ca problemele sale sa nu fie facute publice.

Mai mult decat atat, fostul edil al Bacaului i-ar fi pus pe medicii de la Spitalul Floreasca sa dea in scris ca nu vor face public diagnosticul bolii sale. 

Dumitru Sechelariu a fost externat astazi
Dumitru Sechelariu a fost externat astazi

„Dumitru Sechelariu a fost externat in aceasta dimineata de la spital, de unde a fost transportat catre Aeroportul Baneasa. Cel mai probabil, va fi internat intr-o clinica de recupere din Austria”, a declarat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgente Floreasca, Bogdan Oprita.

Fostul primar al Bacaului a mai fost internat si in urma cu trei ani la sfarsitul lunii februarie, la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iasi, unde a fost supus unei operatii de largire a unei artere coronare.

(Ionut Ungureanu)

Citește și...