După ce a dezgropat o bătrână şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea, ciobanul a comis-o din nou! Şi-a recunoscut faptele, dar nu a spus unde a pus cadavrul

Publicat: 12/10/2017 | 15:33

Paul Toderaşc, un tânăr de 23 de ani care a dezgropat recent o bătrână şi a întreţinut relaţii sexuale cu trupul fără viaţă, a ajuns din nou în faţa anchetatorilor. După ore bune de audieri, el şi-a recunoscut faptele şi riscă să stea ani buni după gratii.

Ciobanul, suspectat că l-ar fi ucis pe bătrânul de 82 de ani din Bistriţa-Bârgăului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Chiar dacă nu a fost găsit cadavrul, el a fost pus sub acuzare şi dacă este găsit vinovat riscă decenii după gratii.

În urmă cu şase zile,casa unui bătrân de 82 de ani din comuna Bistriţa-Bârgăului s-a făcut scrum, iar el a dispărut fără urmă. Poliţiştii sunt convinşi că bărbatul a fost jefuit, iar mai apoi omorât. Şi, ca să ascundă crima, ucigaşul a dat foc locuinţei.

În vârstă de 23 de ani, Paul Toderaşc, şi-a recunoscut faptele, dar refuză să spună unde a ascuns cadavrul.

„În data de 6 octombrie 2017, aflându-se pe raza comunei Bistriţa-Bârgăului, unde lucra ca cioban la o stână, în jurul orei 21:00, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a deplasat la locuinţa victimei, Răzvanţă Dumitru, în vârstă de 82 de ani, intrând în imobil şi cerându-i bani, inculpatul ştiind că victima ar deţine la domiciliul său o importantă sumă de bani, economisită în decursul timpului din pensie. Victima l-a refuzat pe inculpat, iar atunci acesta l-a lovit cu pumnul în zona pieptului, determinându-l să cadă cu capul pe marginea din lemn a unui pat. Apoi a continuat să-l lovească, sustrăgându-i din buzunarul pantalonilor portofelul, în care avea suma de 1.500-1.600 de lei. Apreciind inculpatul că vicima a decedat, a tras-o afară din imobil, în zona unui pârâu din apropiere, abandonând-o în acel loc şi acoperind-o cu crengi de copac. Apoi, inculpatul a revenit în locuinţă şi cu o brichetă ce o avea asupra sa a incendiat imobilul victimei, care a fost astfel distrus în întregime. În final s-a deplasat la imobilul proprietarului de la stâna de oi unde şi-a schimbat îmbrăcămintea, iar apoi a plecat la un bar din localitate, unde în jurul orei 22:30- 23:00, a cheltuit parte din bani. În timpul cercetărilor penale probându-se faptul că existau urme ce puteau fi de sânge, atât pe îmbrăcămintea purtată şi lăsată la locuinţa unde inculpatul s-a schimbat, cât şi pe bancnotele date în schimbul bunurilor cumpărate de la barul respectiv”, precizează procurorul şi purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Angela Sîngeorzan, potrivit adevarul.ro.

Recomandarea CIAO.RO