După ce a fost criticată că nu devine artistă internațională, Delia a luat atitudine! Primul oraș de peste hotare unde duce show-ul “Acadelia”

Publicat: 22/11/2018 | 11:48

După trei zile de spectacol la Sala Palatului, acolo unde a cântat în fața a peste 12.000 de oameni, Delia duce show-ul “Acadelia” și la Londra, pe Arena O2. Duminică, 25 noiembrie, artista este așteptată de cei peste 3.000 de spectatori care se vor afla în sala Indigo. Anunțul care i-a bucurat pe românii din Regatul Unit vine după ce talentata cântăreață a fost criticată că nu vrea să fie recunoscută și pe plan internațional.

Citește și: Adevărul despre relația dintre Delia și tatăl ei! ”Pe partea asta cred că este puțin nemulțumit de mine”

Într-un interviu acorat la începutul acestei luni, Delia a făcut noi declarații despre motivul pentru care nu își dorește să devină artistă internațională: “Nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o. Nu vreau să fiu artista poporului. Nu vreau să mă iubească toată lumea, să am totul, ca shaorma”.

Citește și: Delia, surpriză de zile mari la „Acadelia”! N&D s-a reunit din nou și a ridicat Sala Palatului în picioare

“Da, ăsta e şi motivul pentru care nu aş putea să mă bucur de un succes internaţional. Nu mi-ar plăcea, mi-ar plăcea să fie ceva micuţ, să te bucuri un pic să cânţi pe alte scene, să vezi cum e, bă, da’ să nu dea norocul ăla peste tine să fii Rihana, că e nasol (râde). Nu te mai duci nicăieri, nu mai poţi să faci nimic. Mi se pare că te secătuieşte, te stoarce şi-ţi fură bucuria vieţii. Până la urmă, din câte ştim, avem o singură viaţă şi ideal e să o trăieşti şi să te bucuri, nu să trăieşti pentru alţii, să le arăţi cât de bună eşti, cât de frumoasă eşti, cât de bine îmbrăcată eşti, cât de perfectă eşti şi să-ţi faci un scop doar din asta. Cumva e ciudată meseria asta, pentru că vrei să ai success, şi asta vine la pachet cu multe altele, şi totodată vrei să-ţi păstrezi un echilibru. Nu mi-aş pune ambiţia, timpul şi răbdarea să încerc să construiesc în afară ce am construit în ţară. Nu aş lua-o de la zero în viaţa mea, nu aş putea. Pe plan artistic nu am de gând decât să surprind şi să încerc să mă menţin true atât cât sunt şi atât cât pot, nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o. Cred că viaţa mea aşa cum e acum e cât de cât bine, am un echilibru, raportat la nivelul la care suntem, la ţara în care suntem”, a explicat Delia în cadrul unui interviu pentru Adevărul.

Citește și: Delia, show incediar la Acadelia, Sala Palatului! A cântat împreună cu sora ei însărcinată

Londra găzduiește pe 25 noiembrie show-ul “Acadelia”

Un adevărat maraton va face și echipa Deliei, care are la dispoziție doar 12 ore pentru a pregăti sala, în condițiile în care scena va avea aproape aceleași decoruri ca cea de la București. „Nu vor lipsi acadelele, torturile și bezelele. Cinci aparate laser de mare putere vor fi pe scenă. Pentru a transporta toate astea, o dubă încărcată cu echipamente tehnice și decoruri va pleca de joi spre Londra”, dezvăluie Adrian Tapciuc, regizorul show-ului “Acadelia”.

Toate piesele cântate de Delia la Sala Palatului se vor regăsi și în playlistul de la Londra și, totodată, cele mai spectaculoase costume. De asemenea, nu vor lipsi nici numerele de iluzionism și nici momentul cu perna uriașă din timpul piesei “Da, mamă!”. Pentru ca show-ul să fie la standardele cu care și-a obișnuit fanii, 8 dansatori și 25 de membri ai echipei o vor însoți pe Delia în capitala Marii Britanii.

Nu este prima dată când Delia susține la Londra un show de o asemenea amploare. Anul trecut, concertul PsiheDelia de la Arena O2 a fost sold out. Din dorința de a o vedea mai repede pe artista lor preferată, fanii Deliei au format o coadă până în afara arenei, iar la final au participat la o sesiune de autografe și fotografii.  De această dată, Delia va avea parte și de puțină relaxare, pentru că va petrece în Londra câteva zile, o minivacanță pe care și-o dorea de mult.

Delia s-a căsăcorit cu Răzvan Munteanu în 2012

Delia Matache s-a născut pe  7 februarie 1982 în București. Ea și sora sa, Oana, au copilărit în Berceni, într-o familie modestă. Părinţii şi-au dat seama imediat că vedetaare talent şi au îndrumat-o către muzică. Nu i-a plăcut cea populară, deşi mama ei o adoră, iar la cor a rămas corijentă. Cinci ani i-a dedicat pianului, iar alţi şapte flautului. Ştie să zdrăngăne şi la chitară, dar, din păcate, ea nu mai are răbdare şi timp să aprofundeze.

În prezent, ea face parte din juriile emisiunilor “X Factor“ şi “iUmor“ de la Antena 1.

Citește și...