După ce a fost pusă într-o situaţie incomodă de fiul ei, Albert a mai spus o mărturisire bombă! Cristina Spătar a confirmat declaraţiile adolescentului: „Eu sunt mai ocupată şi…”

Publicat: 05/02/2018 | 12:31

La mai bine de un an după ce băiatul ei a pus-o într-o situaţie nu tocmai plăcută când a spus că are picioarele mai subţiri decât el, Cristina Spătar a fost pusă din nou în faţa unor mărturisiri spumoase din partea lui Albert. Fiul cântăreţei şi fiica ei au însoţit-o în platoul emisiunii "Vorbeşte Lumea", unde au fost făcute dezvăluiri şi despre viaţa lor după despărţirea părinţilor.

În cadrul interviului, Albert a mărturisit că îi dă des sfaturi mamei sale despre hainele pe care ar trebui să le poarte la diferite evenimente. Cu zâmbetul pe buze şi mândră de fiul ei, Cristina Spătar a recunoscut că frumosul adolescent spune adevărul.

Deşi e o mamă foarte ocupată: are numeroase concerte şi, mai nou, şi-a deschis şi un atelier de croitorie, vedeta îşi face timp pentru fiica şi băiatul ei. Micuţa Aida merge la grădiniţă şi deja a învăţat să scrie.

„Aida seamănă în partea mamei mele (…). Mă cheamă tot timpul să jucăm FIFA, dar mie nu îmi place. (…). Ea nu iubeşte păpuşile, ci maşinile. (…). Cu tatăl lor umblă mai des în afara Bucureştiului ca să zic aşa. (…). Eu sunt mai ocupată, mai ales de când mi-am deschis şi atelierul, unde am câteva croitorese foarte bune. Chiar dacă mama nu are timp, seara compensăm. (…). Are ureche muzicală Albert din câte mi-am dat seama, face şi chitară. Mi se pare că şi Aida a început să aibă această calitate. (…)”, a declarat artista în cadrul emisiunii „Vorbeşte Lumea”.

Cristina Spătar a recunoscut că nu acceptă invitaţiile copiilor ei la meciurile de FIFA, pentru că nu îi place să se joace. Albert este acum în clasa a II-a şi joacă la o echipă de fotbal din afara Bucureştiului.

„Noi, când mami se duce să alerge pe bandă, eu şi Aida ne jucăm FIFA. (…). Îi dau sfaturi despre cum să se îmbrace. (…). Joc fotbal la Voinţa Crevedia, fac şi chitară (…)”, a spus Albert, fiul Cristinei Spătar.

Citește și...