După ce a renunţat la silicoane, Oana Zăvoranu a pozat în pielea goală! Imaginea a ajuns pe reţelele de socializare

Publicat: 04/11/2017 | 20:35

Oana Zăvoranu are 45 de ani şi este în continuare o persoană nonconformistă, iar asta o ştie toată lumea. Vedeta nu ţine cont de nimeni şi de nimic, face exact ce vrea şi cum simte. După ce a renunţat la silicoane, a pozat în pielea goală şi a postat imaginea pe reţelele de socializare.

Bruneta se răsfăţa la o şedinţă de solar şi a vrut să împărtăşească acest lucru cu prietenii virtuali. ”E timpul pentru solar…merit asta”, a scris vedeta la fotografia postată.

Oana Zăvoranu se relaxează la solar.
Oana Zăvoranu se relaxează la solar.

Oana Zăvoranu a ”dat din casă” şi a povestit cum se descurcă soţul ei, Alex Ashraf, în dormitor. Oana a răspuns cu sinceritate întrebărilor adresate de Oana Turcu, în emisiunea ei, şi a vorbit despre ”bărbăţia” soţului. Alex s-a ruşinat…ca o domnişoară!

„E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoştinţă de cauză. Este şi tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie şi nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu. Alex s-a înroşit şi a dres-o cu o glumă: „Pot să plec din emisiune?”

Citește și...