După ce a revenit ca prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, GABRIELA CRISTEA nu a mai rezistat şi… Ce a putut spune despre BIANCA DRĂGUŞANU!

Publicat: 26/06/2017 | 13:44

În urmă cu doar câteva minute, Gabriela Cristea le-a făcut o surpriză telespectatorilor emisiunii "Te vreau lângă mine" şi a revenit în platou ca prezentatoare! (Citeşte şi: Gabriela Cristea a revenit la ”Te vreau lângă mine”) Însă, soţul ei, Tavi Clonda a transmis un mesaj de adio, confirmând informaţiile CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România! (Citeşte şi: MEGA-EXCLUSIVITATE. Şefii de la Kanal D i-au spus Gabrielei Cristea că… nu o mai vor lângă ei! Au concediat-o din cauza soţului + i-au găsit deja înlocuitoare… o IMENSĂ SURPRIZĂ!)

După ce s-a aflat că favorita care urma să o înlocuiască este nimeni alta decât Bianca Drăguşanu, blondina a negat zvonurile, dar Gabriela Cristea nu a lăsat acest lucru „netaxat” în emisiunea de astăzi. După ce una dintre concurente a povestit că şi-a descoperit soţul cu amanta într-o pădurice, Gabriela Cristea nu s-a putut abţine şi a comentat: „I-auzi! Ciufuliţi amândoi, lângă pădurice, cu maşina. Parcă erau Bianca Drăguşanu cu Botezatu, când.. cică… i-au prins şi i-au fotografiat!”.

Totul a început luni. Conducerea Kanal D l-a chemat la raport pe Tavi Clonda şi l-a informat că nu mai are nevoie de serviciile sale. Vestea a căzut ca un trăsnet pentru artist. Care s-a dus, într-un suflet, la soţia sa. Gabriela Cristea se afla, la momentul respectiv, la machiaj. Bruneta a luat foc când a auzit că turcii vor să se descotorosească de bărbatul ei. Aşa că de aici şi până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas.

Citește și...