După ce a slăbit 25 de kilograme, Ionela Prodan şi-a schimabat look-ul! Cum arată acum mama Anamariei

Publicat: 07/12/2017 | 12:47

Ionela Prodan a dat jos 30 de kg în aproximativ 8 luni, odată cu schimbarea stilului alimentar, renunţând la mâncărurile care-i făceau rău. Cântăreaţa este mulţumită de noua ei siluetă, se simte foarte bine, mai ales că a adoptat şi un nou look.

Prezentă la o emisiune tv, alături de fiica ei, Anamaria, Ionela Prodan a făcut furori cu fizicul ei. Vedeta a purtat o perucă, care îi vine foarte bine şi o schimbă foarte tare.

În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan a spus că după ora şapte nu mai mănâncă nimic, iar după ora 22 nu mai bea nici apă. (…). Ouă nu mănânc multe, două-trei pe săptămână. (…). Păi, dacă am ajuns la 65, deci, am slăbit vreo 25. Da, cum să nu… am fost la nutriţionist. (…). Faptul că nu am făcut apel la micşorarea stomacului, faptul că am mâncat puţin şi des m-a făcut să mă accept. După ora 6-7 nu mai mănânc nimic, până la 22 mai beau doar apă.„, a mai dezvăluit cântăreaţa de muzică populară.

Ionela Prodan şi-a serbat ziua de naştere la un hotel din Bucureşti, iar când vine vorba de mama ei, Anamaria nu se uită la portofel. Cu ocazia împlinirii a 70 de ani, interpreta de muzică populară a avut parte de o petrecere surpriză, unde a primit, din partea fiicei sale, un “cadou” care a costat o avere.

Conform surselor CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, Anamaria Prodan a plătit pe un tort de şapte etaje, cu o înălţime de 170 de centimetri, pe care l-a dăruit mamei sale, suma de 2.000 de euro. Artista a fost profund impresionată de surpriză şi cu greu şi-a putut stăpâni lacrimile. La eveniment au participat 70 de persoane.

Citește și...