După ce a spus că avea nevoie de o mamă, nu de o bonă, Irina Columbeanu a rupt tăcerea! Care este relaţia cu Monica Gabor:,,Nu orice persoană…‘’

Publicat: 02/08/2017 | 10:05

Irina Columbeanu are o relaţie frumoasă cu mama ei, Monica Gabor, chiar dacă sunt la mare distanţă. Fetiţa i-a simţit foarte tare lipsa mamei, chiar a dezvăluit  în urmă cu câteva luni că a fost afectată de divorţul părinţilor ei.

Recent, Irinuca a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit despre relaţia pe care o are cu mama ei. Pasionată de vlogging, Irina Columbeanu a împărtăşit fanilor că relaţia mamă-fiică nu e tocmai lapte şi miere. Adolescenta a spus că se mai ceartă cu iubita lui Mr. Pink, dar împăcarea e de fiecare dată mai dulce.

Ne mai certam si noi, ca orice persoana. Dar nu orice persoana se împăca aşa ca noi „, a scris Irina Columbeanu pe pagina sa de Instagram, iar primul comentariu a venit chiar de la mama ei:,, Te iubesc, fetiţa mea dragă’’.

Monica Gabor are o relaţie frumoasă cu fiica ei, Irina.
Monica Gabor are o relaţie frumoasă cu fiica ei, Irina.

Monica Gabor a renunţat la fiica ei, Irina, pentru a-şi urma visul de a cunoaşte celebritatea peste Ocean. La cinci ani distanţă de la divorţul de Irinel Columbeanu şi despărţirea de fetiţa ei, bruneta  a mărturisit că nu-şi doreşte ca Irina să-i calce pe urme.

Citește și...