Bianca şi Liviu şi-au testat relaţia în cadrul emisiunii „Insula Iubirii”. Chiar dacă au avut parte de multe încercări grele, au reuşit totuşi să-şi repare relaţia, iar după ce filmările s-au terminat, cei doi s-au căsătorit.

Se pare că acum cei doi sunt foarte fericiţi,  zilele trecute au fost fotografiaţi în timp ce se aflau în tribună la meciul Poli Timişoara cu Viitorul Constanţa, echipa lui Gică Hagi. Liviu era foarte concentrat la meci, iar Bianca stătea pe telefon.

După zile întregi de momente frumoase alături de Sorin, Bianca l-a înfruntat pe Liviu. “Noi am început de la 0 acum, trebuie să mă recucereşti. M-am schimbat foarte mult de când am venit aici, m-am maturizat foarte mult. Nu regret absolut nimic, nici măcar că am făcut dragoste cu Sorin. Şi de câte ori am făcut… În viaţa ta nu o să fii ca el, nici 10%”, a spus Bianca, spre surprinderea lui Liviu.

Faptul că Bianca a căzut în ispită cu Sorin şi că s-a culcat cu el nu l-a deranjat pe Liviu care a luat-o pe aceasta de soţie. Vizibil atrasă de Sorin, aceasta s-a bucurat pentru câteva zile de statutul de ”iubită” a unei ispite extrem de râvnite, însă şi-a dat seama că nu poate renunţa la confortul şi banii actualului ei soţ.

Citeste despre:bianca de la insula iubirii, bianca si liviu, bianca si liviu s-au caasatorit


Share On Facebook