Dupa ce fiul sau a picat BAC-ul, Romica Tociu a trecut la masuri extreme! Vezi aici cum si-a amenintat fiul!

Publicat: 20/08/2014 | 00:11
Dupa ce fiul sau a picat BAC-ul, Romica Tociu a trecut la masuri extreme! Vezi aici cum si-a amenintat fiul!

La inceputul verii, Romica Tociu se mandrea cu faptul ca fiul sau va lua nota mare la Bac, insa pustiul a picat, facandu-si tatal de rusine dupa ce a luat nota 2 la limba romana. Acum, Catalin Tociu este disperat sa promoveze in cea de-a doua sesisune.

In urma cu cateva luni, Romita Tociu marturisea ca fiul sau a terminat liceul cu media 9.70, motivul pentru care a fost si sigur ca va lua BAC-ul cu o nota mare. Ba, mai mult, actorul a bagat zeci de milioane de lei vechi in meditatiile pustiului, asa ca succesul era ca si garantat. Surpriza, insa! Catalin Tociu a picat examenul de bacalaureat, obtinand nota 2 la limba si literatura romana. Desi tatal sau ii pregatise o vacanta de vis in Ibiza, ca premiu pentru promovare, baiatul s-a vazut nevoit sa renunte la orice plan si sa se puna cu burta pe carte. Nu de alta, insa Tociu a facut crize de nervi cand a vazut ca baiatul lui, cel cu care s-a mandrit atata timp, nu este in stare sa termine liceul: 

 

A inceput a doua sesiune a BAC-ului!

 

Catalin, fiul cel mare al lui Romica Tociu
Catalin, fiul cel mare al lui Romica Tociu

„Catalin a inceput ieri sesiunea si este foarte emotionat. Nu a iesit din casa in ultimele saptamani, desi este vara. Tatal sau l-a pus cu burta pe carte si l-a supravegheat indeaproape.

romica tociu

Ba chiar l-a amenintat ca, daca nu promoveaza cea de-a doua sesiune, il va trimite la munca si nu va mai vedea niciun ban. Catalin a fost obisnuit de tatal sau sa traiasca precum un print, sa i se faca toate poftele. Insa, de data asta este speriat si vrea sa demonstreze ca poate„, a declarat un apropiat al familiei Tociu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Adio destrabalare in Ibiza! Fiul lui Romica Tociu a picat BAC-ul! Nu o sa-ti vina sa crezi ce nota a luat la Romana

Romica Tociu i-a cumparat fiului sau „aspirator de femei”! L-a asteptat sa implineasca 18 ani ca sa-i predea prima… lectie!

 

I-a cumparat masina, aspirator de femei!

romica tociu

Anul trecut, Catalin si-a serbat majoratul, motiv pentru care Romica Tociu a dat un chef de pomina la un restaurant de lux din Capitala. Pe langa petrecerea grandioasa, Catalin a mai primit un cadou de la celebrul sau tata. O masina de 15.000 de euro, pe care a numit-o ” aspirator de femei”.

 

Claudia Balan

Citește și...