Sânziana Buruiană nu se dezlipeşte deloc de fetiţa ei, vedeta o ia peste tot cu ea. Sâmbătă, a dus-o pe Izabela într-un parc de distracţii, unde au petrecut momente frumoase la piscină. După ce s-a tot spus că blondina a luat proporţii, Sânziana a îmbrăcat un costum de baie întreg şi a arătat tuturor cum arată. Recent, Sânziana Buruiană a vorbit cu sinceritate despre a doua sarcină! Blonda a dezvăluit de ce ar deveni mamă pentru a doua oară (AFLĂ AICI)

Deşi are o sarcină la activ, vedeta arată foarte bine şi îşi etalează mândră silueta. Se simte o femeie împlinită de când a venit micuţa în viaţa ei şi a mărturisit că va aştepta ca fetiţa ei să mai crească şi dacă aceasta îi va cere, atunci va mai face un copil.

Sânziana şi-a etalat silueta în costum de baie.
Sânziana şi-a etalat silueta în costum de baie.


”Iza s-a dus şi a pupat un bebe nou-născut. Am rămas uimită câtă dragoste şi grijă avea pentru bebe. Adoră copiii. O să mă gândesc serios dacă îi fac o bucurie. Nu sunt adepta mai multor copii. Unul şi bun. Izabela iubeşte copiii şi nu e geloasă, decât să nu ia cineva ţâţica. Nu m-a convins în totalitate. Aştept să vorbească şi să-mi spună dacă mai vrea sau nu. Eu îi fac pe plac. Ea să fie fericită”, a declarat Sânziana Buruiană pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

Citeste despre:sanziana buruiana, sanziana buruiana costum de baie, sanziana buruiana silueta


Share On Facebook