După ce s-a spus că a renunţat la tratamentul împotriva bolii de care suferă, DENISEI a cerut familiei să îi aducă mâncărurile ei preferate

Publicat: 18/06/2017 | 10:57

Denisa Răducu pare să traverseze o perioadă mai bună, după ce ultimele luni i-au fost presărate de chin, în lupta sa cu boala gravă de care suferă.

Recent s-a spus că artista de muzică de petrecere ar fi renunţat la tratamentul care îi era administrat de către medici, pentru a putea ţine sub control cancerul cu care se confruntă. Aşa că ea urmează un tratament paleativ, care să o ajute să cu durerile care devin tot mai puternice. „Zilnic e vizitată de preot şi îi mărturiseşte acestuia păcatele. Se simte mai bine, psihic, de când s-a împăcat cu toate cele lumeşti. Mai mult, o dată la două zile, ea se împărtăşeşte, nu vrea să se întâmple ceva şi ea să nu fie pregătită“, povestea un apropiat al Denisei, în urmă cu câteva zile.

De asemenea, Denisa le-a cerut celor din familie să îi aducă felurile ei preferate de mâncare, după ce pofta i-a revenit, oarecum, la normal. Dintre preparatele pe care artista le îndrăgeşte nu au lipsit nici supa de pui sau iaurtul cu cereale.

Citește și...