După Gigi Becali, un alt român cu suflet vrea să o ajute pe Lorelai, fetiţa fără mâni de la ”Românii au talent”. Codin Maticiuc demarează o campanie pentru…

Publicat: 12/03/2017 | 19:18
După Gigi Becali, un alt român cu suflet vrea să o ajute pe Lorelai, fetiţa fără mâni de la ”Românii au talent”. Codin Maticiuc demarează o campanie pentru…

Codin Maticiuc este gata să o ajute pe Lorelai, fata fără mâni şi cu o voce de aur care a impresionat o ţară întreagă la ”Românii au Talent”. Codin şi-a încurajat toţi prietenii să o voteze şi intenţionează chiar să demareze o campanie de strângere de fonduri pentru a o ajuta cu două mâni ”bionice”.

Prima persoană cunoscută care a sărit în ajutorul fetei greu încercată de viaţă dar cu un talent incredibil a fost Gigi Becali, care i-a donat un scaun cu rotile modern, menit să o ajute să se deplaseze. Iată că şi Codin, cunoscut în lumea bună a Bucureştiului şi ca filantrop, prin intermediul fundaţiei în care este implicat alături de familia lui, a fost puternic impresionat chemându-şi prietenii să o ajute, cu toţii, printr-un apel public!

Codin vrea să o ajute cu două mâni bionice
Codin vrea să o ajute cu două mâni bionice

Lorelai Mosnegutu s-a născut fara mâini si fara femur la ambele picioare. Are 11 ani si este din Târgovişte. Canta ca un înger, cu vocea si la pian cu picioruţele. Zâmbeşte ca un înger. Este un înger si are propriul înger care o are in grija. Viorica Pârvan ii este mama adoptiva caci Lorelai este si orfana. In fond, normal ca este, de ce sa aiba doar probleme fizice cand poate sa aiba o gama mai larga de probleme… Dar îngerul Lorelai formează împreuna cu îngerul Viorica o forţa redutabila.

Il iubesc pe Florin Călinescu pentru reacţia sa din emisiune. O iubesc pe Mihaela Radulescu pentru ca a luat-o in brate.

Lecţia îngerilor este simpla caci este atat de plastica si evidentă. Daca esti trist, plângi si iti poti şterge lacrimile cu propriile mâini inseamna ca nu merita sa plângi si sa fii trist. Exagerez, desigur, dar ştiţi ce vreau sa spun. Nu va întristaţi daca nu merita. Păstraţi lacrimile pentru atunci cand nu se poate altfel.

P. S. Cineva mi-a atras atenţia ca exista niste mâini „bionice” conectate la creier ce ii pot folosi. Asa ca propun sa: 1 sa votam sa câştige ea caci am impresia ca sunt ceva bani in joc, 2 sa ne interesam de la ce varsta i s-ar putea face acest gen de operaţie si sa strângem.!”