După întoarcerea de pe INSULA IUBIRII, a început războiul între DIANA şi BIANCA! Bruneta a spulberat-o pe fosta ei prietenă: „O femeie proastă, ipocrită!”

Publicat: 15/08/2017 | 08:33

Pe Insula Iubirii, Diana şi Bianca păreau că au legat o prietenie strânsă, însă după întoarcerea în ţară, toţi admiratorii Biancăi au fost surprinşi pentru că aceasta nu doar că nu a invitat-o pe fosta lui Vârciu la nunta cu Liviu, ci l-a chemat în schimb pe Ben.

După ce s-a difuzat şi ultima ediţie din acest sezon al emisiunii Insula Iubirii, iar concurenţii au avut în sfârşit voie să facă declaraţii şi să povestească ce s-a întâmplat cu viaţa lor după ce au revenit în ţară, Diana a început un scandal monstru cu Bianca, fosta ei bună prietenă. Bruneta a făcut o serie de declaraţii incendiare la TV, aruncând cuvinte grele la adresa Biancăi.

Am păstrat legătura cu toţi de pe insulă, în afară de Bianca. Probabil, nu ştiu sigur 100%, dar ea m-a sunat să mă invite la cununia ei, eu nu bat drumul până în Timişoara ca să văd o cununie falsă. Nu mi se pare aia a fi o relaţie pe bune. Tu te plângi în emisiune că te bate, că te-a obligat să faci avort şi pe urmă te duci să te căsătoreşti cu omul care ţi-a făcut rau, asta înseamnă să fii o femeie proastă, ipocrită„, a declarat Diana.

Citește și...