După Prodanca, a fost “dezarmat” și Reghe. Ce legătură incredibilă există între cele două cazuri de confiscare a armelor

Publicat: 12/09/2020 | 23:23

CANCAN.RO vă anunța, chiar la începutul acestei luni, că Anamaria Prodan rămânea fără celebra sa armă, un pistolet Record care o salva din fața a 200 de oameni furioși. A venit și rândul lui Laurențiu Reghecampf, soțul ei, să fie deposedat de armă. Cazurile sunt cam la fel, iar noi avem toate detaliile, pe care vi le prezentăm, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DIN CĂSNICIA CU LAURENȚIU REGHECAMPF: ”EU, ÎN 15 ANI, N-AM AVUT NICIO…”)

Laurențiu Reghecampf, acum antrenor în Golf, la Al Wasl, a avut parte de același tratament precum soția lui, Anamaria: arma i-a fost ridicată, după ce a fost admisă propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea! Confiscare specială se numește măsura pe care autoritățile au luat-o în cazul fostului tehnician al FCSB. S-a întâmplat în urma ședinței din 10 septembrie. Iată soluția pe scurt: ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Buftea. În baza art. 5491 alin. (5) lit. b C. proc. pen., art. 112 al.1 lit.f C. pen. dispune luarea măsurii confiscării speciale cu privire la bunul ridicat în baza dovezii seria H nr.0245400/03.11.2017. În baza art. 275 alin. (3) C. proc. pen., cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”.

Ar fi încălcat aceleași reguli

Se pare că Laurențiu Reghecampf a încălcat aceleași reguli precum soția lui, Anamaria, care a rămas și ea fără armă. Adică, nu s-a prezentat, o dată la trei ani, pentru vizarea permisului. Situație în care Judecătoria din Buftea a făcut plângere către Parchet, iar, la rândul lui, a decis confiscarea specială. Se va ajunge și aici la proces, unul formal, însă, iar, dacă Reghe are de gând să-și recupereze arma, va trebui să treacă prin niște proceduri destul de complicate, mai mult pentru durata lor. Adică, o retestare a lui, care ar dura trei luni, apoi verificarea armei, lucru ce s-ar putea întinde până la un an. Anamaria și-a luat gândul de la arma sa, care a intrat în custodia statului. Probabil, Reghe va proceda la fel.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au rămas fără arme! Le-au fost confiscate de autorități

Anamaria Prodan și povestea fabuloasă cu pistoletul

Anamaria Prodan devenea acționar majoritar la Universitatea Cluj, în urmă cu opt ani. Suporterii nu au dorit-o în fruntea clubului și au existat, în acea perioadă, mari tensiuni. Ana avea să povestească, pentru prosport.ro, o întâmplare incredibilă petrecută chiar în biroul ei de la Cluj. Suporterii au intrat peste ea. Prodanca nu s-a pierdut cu firea, a scos pistolul și l-a pus pe masă. „Cu mine nu au avut curaj nici măcar să vină foarte aproape de mine. Am avut niște episoade la Cluj… au fost spectaculoase! Aveam permis de port armă și stăteam cu pistolul pe masă. Ia întreabă-i! Le-am zis «Care se apropie, vedem…».

Au venit peste mine în birou. 200 erau. Aveam un birou de trei ori cât studioul și au venit pentru că au făcut acel marș de 5-6 mii de oameni să plec din oraș, deci și acolo am făcut istorie. Am scos pistolul pe masă. Când au deschis ușa și au intrat câtă frunză și câtă iarbă… le era frică tuturor să cheme poliția. Am întrebat cine e șeful și i-am zis să se așeze în fața mea și vorbim, dacă avem de discutat ceva. Care se apropie, e problemă mare cu mine. A fost spectacol! Am predat pistolul de frică, să nu cumva să mă enervez vreodată să fac vreo nefăcută”, a povestit Anamaria Prodan, pentru ProSport Live.

Anamaria Prodan Reghecampf avea să povestească și motivul care a condus la decizia de a-și lua permis de port-armă. „M-au urmărit unii noaptea cu mașina! Episoade din mafie, credeți-mă! Dar nu o să recunoască nimeni niciodată asta. Bineînțeles, la poliție nu mergeau camerele de pe DN1. Rebecca era acasă și-aveam tot felul de nenorociți care o amenințau și când ieșea la balcon. Mi-am luat permis de port-armă, pentru că am trăit momente grele! Un bărbat care vine și mă face curvă, proastă și urâtă are minte de copil!”, a spus Anamaria Prodan.

Laurențiu Reghecampf, carieră în Germania, titlu cu FCSB

Laurențiu Reghecampf a făcut carieră în Germania, ca fotbalist. A debutat la Chindia Târgoviște, din orașul său natal, avea să ajungă la Steaua (1996-2000). Imediat s-a trezit în Germania, la FC Energie Cottbus. Patru ani a jucat acolo, apoi s-a dus chiar la rivala din 2. Bundesliga, Alemannia Aachen. În sezonul 2006-2007, în Bundesliga 1, a fost, cu 32 de jocuri, unul dintre cei mai importanți jucători ai Alemanniei (pentru care a înscris șapte goluri), fiind chiar căpitan. Până la sfârșitul sezonului 2006-2007 în Bundesliga 1 a jucat în 118 jocuri (13 goluri), iar în 2. Bundesliga a bifat 86 jocuri (17 goluri). Pe 3 iunie 2008 semna cu FC Kaiserslautern, dar se retrăgea apoi din activitatea de fotbalist, după două meciuri jucate. Urma să îmbrățișeze cariera de antrenor. Una deloc rea.

(NU RATA: ANAMARIA PRODAN, CADOURI ÎN VALOARE DE 80.000 DE EURO DE LA LAURENȚIU REGHECAMPF: ”ZI PERFECTĂ!”)

FC Snagov a fost debutul lui pe banca tehnică a unei echipe. Au urmat FC Universitatea Craiova, FC Gloria Bistrița, din nou Craiova… Și Steaua București, unde avea să facă performanță. În sezonul 2012-2013 câștigă titlul, iar în UEFA Europa League 2012-2013, a terminat pe locul întâi într-o grupă cu Molde FK, VfB Stuttgart și FC Copenhaga. Avea să elimine Ajax, la penalty-uri. Pierdea cu Chelsea, însă, viitoarea câștigătoare a competiției. Cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, Steaua București (acum FCSB) a cucerit de două ori titlul de campioană a României în sezoanele 2012-2013, 2013-2014 și Supercupa României în 2013. Reghe pleca la Al-Hilal, din prima ligă a campionatului din Arabia Saudită. După cinci luni de la semnarea contractului, a ajuns cu echipa arabă în finala Ligii Campionilor AFC 2014, pierzând într-o dublă manșă cu australienii de la Western Sydney Wanderers. Revenea la FCSB, în 2015, pentru doi ani și jumătate. În 2017 a semnat cu Al Wahda, iar din 2019 este antrenorul echipei Al Wasl.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cristian Blanuta
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția ... citește mai mult