Anamaria Prodan, dezvăluiri uluitoare din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf: ”Eu, în 15 ani, n-am avut nicio…”

Publicat: 31/08/2020 | 15:02

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri uluitoare din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara a vorbit despre lucrurile care o macină în cadrul unei emisiuni TV.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se iubesc și se spijină necondiționat, însă… fac sacrificii enorme pentru fericirea lor.

Sexy-impresara a dezvăluit, recent, că munca le ocupă tot timpul. Carierele lor sunt pe primul loc, iar în 15 ani Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au avut un concediu în adevăratul sens al cuvântului. (CITEȘTE ȘI: VESTEA CARE A ȘOCAT-O PE IULIA VÂNTUR! SALMAN KHAN ARE O SOȚIE ȘI….)

„Eu, în 15 ani, n-am avut nicio zi de vacanță. Ce ne cumpărăm noi sunt singurele bucurii pe care ni le putem face. Am stat acum două luni la Dubai cu pandemia, dar Laurențiu a muncit. Eu cu el n-am mers în vacanță niciodată! Toți își planifică concedii, noi n-avem niciodată. E foarte rău”a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Anamaria Prodan, cadouri în valoare de 80.000 de euro de la soțul ei

Anamaria Prodan este tratată ca o regină de soțul ei. Laurențiu Reghecampf nu se uită la bani atunci când se gândește să îi facă cadouri partenerei sale de viață. Drept dovadă în acest sens… este ultima surpriză pe care i-a făcut-o antrenorul soției sale.

Laurențiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan patru poșete de firmă. Ce-i drept, pentru zâmbetul soției sale, antrenorul a scos din buzunare o mică avere: 80.000 de euro! (VEZI ȘI: CUM A INTRAT BIANCA DRĂGUȘANU ÎN PISCINĂ, LA MAMAIA. TURIȘTII AU CREZUT CĂ NU VĂD BINE)

”Zi perfectă. Îmi iubesc viața. Cadouri”, a scris sexy-impresara în dreptul fotografiei publicate cu gențile Hermes.

Anamaria Prodan, cadouri în valoare de 80.000 de euro de la soțul ei