Vestea care a șocat-o pe Iulia Vântur! Salman Khan are o soție și….

Publicat: 31/08/2020 | 14:22

O veste răspândită în toată India de un avocat cunoscut a șocat-o pe Iulia Vântur. Potrivit bărbatului, celebrul actor de la Bollywood ar avea o familie în Dubai.

De câțiva ani buni, Iulia Vântur trăiește o poveste de dragoste cu Salman Khan. Fosta prezentatoare TV s-a mutat definitiv în India, alături de partenerul ei de viață, acolo unde s-a axat pe cariera muzicală, dar și alte proiecte.

Acum, însă, o veste răspândită de un avocat din Delhi a șocat-o pe Iulia Vântur. Vibhor Anand a postat în urmă cu câteva zile, pe contul său de Twitter un mesaj în care susține că celebrul actor de la Bollywood ar fi însurat cu o femeie pe nume Noor, cu care de altfel ar avea și doi copii: Ayesha de 17 ani și Razzak de 13 ani. (CITEȘTE ȘI: CONDIȚIILE PE CARE TREBUIE SĂ LE RESPECTE PATRONII LA REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR ȘI CAFENELELOR: E LIMITAT…)

Avocatul a mai spus că familia lui Salman Khan locuiește în Dubai. La finalul mesajului, bărbatul îl întreabă pe actor dacă are dreptate. Momentan, spusele lui Vibbor Annad nu au fost confirmate.

Nici Salman Khan și nici Iulia Vântur nu au reacționat la afirmațiile făcute de avocat.

Un avocat din Delhi susține că Salman Khan este căsătorit și are doi copii

Salman Khan, în direct alături de Iulia Vântur

Recent, Iulia Vântur a fosy invitată în cadrul emisiunii ”La măruță”. Iar, în timpul intervenției în direct, Cătălin Măruță a observat faptul că Salman Khan se află în aceeași încăpere cu Iulia, chemându-l în fața camerei de filmat.

„Hello Salman! E acolo în dreapta ta.”, a spus Măruță.

„Da? Cum l-ai văzut?”, a continuat Iulia.

„L-am văzut acolo în reflexia de la tablou.”, a precizat Măruță.

La insistențele moderatorului de la Pro TV, Salman Khan a apărut alături de Iulia Vântur, fiind ușor reținut și flatat.

„Ce faci? Esti un actor minunat!”, i-a spus Măruță emoționat.

„Mulțumesc!” , i-a răspuns Salman, scurt și la obiect.

„Când veniți în România? – Curând” , a răspuns actorul indian.

„Te aștept aici în show-ul meu, Salman Khan!

Bine! Ne vedem acolo!”, a fost discuția scurtă dintre Măruță si Salman Khan, care a părăsit repede cadrul, lăsând-o pe Iulia Vântur singură alături de prezentator.