Cum a intrat Bianca Drăgușanu în piscină, la Mamaia. Turiștii au crezut că nu văd bine

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 09:08

Vara aceasta, nici măcar pandemia de COVID-19 nu le-a ținut pe vedete departe de distracție, astfel că inclusiv în ultimul weekend de vară, acestea au fost prezente în cele mai de lux locații de pe litoralul românesc. Printre divele din showbizul românesc s-a numărat și Bianca Drăgușanu, care nu ratează nicio ocazie să-și expună trupul în văzul tuturor.

Bianca Drăgușanu a făcut furori pe plajă, în acest weekend. Blondina și-a ales cele mai sexy costume de baie și a atras privirile tuturor, însă atunci când a venit vorba de o vizită la piscină, Bianca i-a uimit pe toți.

Bianca Drăgușanu a intrat îmbrăcată în piscină

Așa cum vă spuneam, diva noastră a uimit turiștii, atunci când și-a făcut prezența la o piscină din Mamaia. În loc să-și dezgolească trupul și să îmbrace un costum de baie, Bianca Drăgușanu a intrat în piscină…îmbrăcată, dar și încălțată într-o pereche de sandale cu toc. Dar nu singură, ci alături de câteva prietene care au procedat la fel, spre șocul tuturor.

Bianca și prietenele ei au intrat îmbrăcate în piscină
Bianca și prietenele ei au intrat îmbrăcate în piscină

NU RATA – FOTO | BIANCA DRĂGUȘANU, BĂTUTĂ DE ALEX BODI ÎN VACANȚĂ? VEDETA A MAI FOST AGRESATĂ

Toate acestea, în timp ce Alex Bodi le filma pe dive ieșind îmbrăcate din piscină, iar clipul video a fost postat degrabă pe TikTok.

Cu cine și-a pierdut Bianca Drăgușanu virginitatea

Prima experiență sexuală a Biancăi Drăgușanu nu a fost tocmai ca în povești. Acum ceva vreme, într-un interviu, vedeta dădea detalii picante din trecutul ei amoros. A dezvăluit că avea 17 ani când a făcut amor pentru prima oară și că, din păcate, partenerul ei s-a purtat „ca un dobitoc”, așa cum chiar ea a descris.

„Mi-am început viața sexuală înainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experiență tristă, ăla era un dobitoc”, povestea Bianca Drăgușanu, pentru Tabu.ro.

CITEȘTE ȘI – BIANCA DRĂGUȘANU, ACUZATĂ DE FANI CĂ ÎȘI NEGLIJEAZĂ FETIȚA. ALEX BODI LE-A ÎNCHIS GURA RĂUTĂCIOȘILOR

Apropiați ai vedetei au oferit chiar detalii despre cel care i-a luat virginitatea, un băiat pe care îl descriu ca fiind „frumușel”, dar deloc serios.

„Era un băiat frumușel din Călan, care le aburea pe toate fetele, însă nu rămânea cu niciuna”, explicau surse din apropierea vedetei.„Drăgușanu a pus suflet în relația cu el, dar nu merita, era un om pe care îl interesa doar persoana lui! Multe dintre domnișoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamăgite!”

Bianca Drăgușanu este însărcinată din nou?!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși zilele trecute într-un centru comercial din București și, la un moment dat, ei au intrat într-un magazin cu haine pentru bebeluși, relatează spynews.ro. După câteva minute bune petrecute printre rafturi, ei au făcut o alegere și au mers să achite produsul. Câțiva dintre clienți au recunoscut cuplul și s-au gândit că se pregătesc să devină părinți. La scurt timp după ce au plătit ceea ce au decis să ia, ei au revenit în magazin pentru a lămuri ceva și, ulterior, au părăsit mall-ul.

Zvonul că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată vine după ce, în urmă câteva săptămâni bune, atât ea, cât și iubitul său au vorbit despre acest subiect emoționant. Mai mult, în cursul anului trecut, vedeta a acordat un interviu despre al doilea copil și a făcut declarații copleșitoare despre primul soț, Victor Slav.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.