Bianca Drăgușanu, însărcinată?! Cum a fost surprinsă fosta prezentatoare de la Kanal D alături de Alex Bodi

Publicat: 22/08/2020 | 22:55

Bianca Drăgușanu a făcut un gest care i-a făcut pe unii dintre martorii care au văzut-o să creadă că ar fi însărcinată pentru a doua oară. Fosta prezentatoare de la Kanal D era însoțită de partenerul ei, Alex Bodi. Cei doi iubiți au copii din relații anterioare: vedeta este mămica unei fetițe pe care o are din mariajul cu Victor Slav, iar controversatul afacerist este tătic a două adolescente superbe.

Citește și: Bianca Drăgușanu face senzație la Monte Carlo. Ținuta ei de seară a atras toate privirile curioșilor | FOTO

Bianca Drăgușanu este însărcinată din nou?!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși astăzi într-un centru comercial din București și, la un moment dat, ei au intrat într-un magazin cu haine pentru bebeluși, relatează spynews.ro. După câteva minute bune petrecute printre rafturi, ei au făcut o alegere și au mers să achite produsul. Câțiva dintre clienți au recunoscut cuplul și s-au gândit că se pregătesc să devină părinți. La scurt timp după ce au plătit ceea ce au decis să ia, ei au revenit în magazin pentru a lămuri ceva și, ulterior, au părăsit mall-ul.

Zvonul că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată vine după ce, în urmă câteva săptămâni bune, atât ea, cât și iubitul său au vorbit despre acest subiect emoționant. Mai mult, în cursul anului trecut, vedeta a acordat un interviu despre al doilea copil și a făcut declarații copleșitoare despre primul soț, Victor Slav.

“Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate (…) o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație.

Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normală. Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună”, a dezvăluit fosta prezentatoare de la Kanal D pentru romaniatv.net.

Vezi și: Top 40 sexy-vedete “cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu

💙👑🐅

Publicată de Bianca Dragusanu pe Marţi, 11 august 2020

Nu rata: Bianca Drăgușanu, acuzată de fani că își neglijează fetița. Alex Bodi le-a închis gura răutăcioșilor

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Descoperă și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020. În prezent, ei formează din nou un cuplu, după ce afaceristul s-a afișat o vreme cu Daria Radionova.