Top 40 sexy-vedete „cu picioarele-n tavan”. În ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu

Publicat: 15/08/2020 | 23:53

De-a lungul timpului, CANCAN.RO le-a întâlnit adesea pe celebritățile din showbiz-ul românesc în ipostaze incendiare. Ei bine, în acest weekend, vă prezentăm Top 40 sexy-vedete „cu picioarele-n tavan”. Veți vedea, în cele ce urmează, în ce poziții au putut să “pozeze” Lora, Andreea Bălan, Ioana Filimon ori Bianca Drăgușanu, dar și alte dive care și-au expus piciorușele de gazelă pe șezlongurile de la piscine sau de pe plajă. Doamnelor, dar mai ales domnilor… galeria spectaculoasă așteaptă să fie vizualizată!

Vara, cele mai multe dintre vedetele noastre dau fuga la mare sau la piscinele din Capitală pentru a-și etala formele fără cusur. În costume de baie super-sexy ,divele reușesc să taie răsuflarea bărbaților atunci când își fac apariția.

Atunci când soarele devine prea arzător, reprezentantele sexului frumos se răcoresc în apă. Apoi, revin pe șezlong și își masează trupruile trase prin inel cu cremă protectoare sau cu ulei. Iar, apoi, pe ritmul muzicii… divele dau din piciorușe. (CITEȘTE ȘI: TOP 30 VEDETE CARE SE HÂRJONESC ÎN APĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. CE LOCURI OCUPĂ RAMONA OLARU, ANTONIA ORI GINA PISTOL ÎNTRE “REGINELE SPLASH-URILOR”)

Mai fac câte o fotografie pentru a imortaliza momentul, își mai masează piciorușele cu mișcări senzuale… ba chiar, unele dintre vedete fac și exerciții „cu picioarele-n tavan”, spre deliciul masculilor!

Bianca Drăgușanu, posesoarea unor picioare lungi și perfecte

Fără doar și poate, Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Pe lângă faptul că a fost înzestrată de Mama Natură cu forme demențiale, vedeta a adoptat un stil alimentar sănătos și trage din greu la sală. Iar… acest lucru se poate vedea cu ochiul liber!

Bianca Drăgușanu este posesoarea unor picioare lungi și perfecte! (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE CARE CITESC LA PLAJĂ. CE POZIȚII SURPRINZĂTOARE OCUPĂ ALINA CEUȘAN, CORINA CARAGEA, ROXANA IONESCU ORI GINA PISTOL)

Bianca Drăgușanu, posesoarea unor picioare lungi și perfecte

TOP-ul întocmit de CANCAN.RO, cu 40 dintre vedetele din showbiz-ul românesc, conține imagini de colecție. Sunt 129 de fotografii incendiare cu sexy-vedete în cele mai senzuale ipostaze! GALERIA FOTO abia așteaptă să fie vizualizată!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.