Top 30 vedete care se hârjonesc în apă în cele mai sexy poziții. Ce locuri ocupă Ramona Olaru, Antonia ori Gina Pistol între “Reginele Splash-urilor”

Publicat: 08/08/2020 | 23:27

Săptămâna și topul! De-a lungul timpului, CANCAN.RO le-a întâlnit adesea pe celebritățile din showbiz-ul românesc în ipostaze incendiare sau… pe ”picior greșit”. Acum vă prezentăm un top inedit cu 30 de vedete sexy care se hârjonesc în apă, în costume de baie fabuloase, care le pun în evidență formele demențiale.

Vedetele noastre sunt conștiente de atuurile lor și se mândresc cu trupurile fără cusur. Însă… pentru o siluetă ca-n reviste, reprezentantele sexului frumos adoptă un stil de viață sănătos și trag din greu la sală. Bineînțeles, există și excepții!

Sunt și vedete care au fost înzestrate de Mama Natură cu forme de infarct. Și unde își pot ”zeițele” afișa trupurile dacă nu la piscinele din Capitală sau pe litoralul românesc? Albe, roșii, galbene, cu buline, în două piese sau una singură… costumele de baie sunt la mare căutare pe timpul verii. (VEZI ȘI: TOP 30 VEDETE ”MURDARE” LA PLAJĂ. CE LOCURI OCUPĂ LIDIA BUBLE, INNA, GINA PISTOL SAU RUBY)

Așa că după ce au făcut shopping pentru a fi posesoarele celor mai inedite costume, divele își fac apariția pe plajă. Iar când soarele devine prea arzător… vedetele noastre se răcoresc în apă. Un lucru este cert! Mișcările lor senzuale sunt interzise cardiacilor!

Topul vedetelor care se hârjonesc în apă

Din topul de 30 de vedete nu lipsesc: Antonia, Ruby, Daniela Crudu, Gina Pistol, Roxana Vancea, Adelina Pestrițu și Andreea Mantea. Sunt doar câteva dintre “Reginele Splash-urilor”.

Ruby se răcorește la piscină

Iar în galerie pot fi admirate și Delia, Ramona Olaru, Cosmina Păsărin, Raluca Ogică, Andra și Denisa Nechifor. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe cele mai sexy vedete care s-au hârjonit în apă. (NU RATA: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI)