Top 30 sexy-vedete care devin și mai sexy din an în an. Pe ce locuri se clasează Ruby, Oana Zăvoranu, Delia, Gina Pistol, Daniela Crudu sau Bianca Drăgușanu

Publicat: 23/05/2020 | 23:42

Timpul nu iartă pe nimeni, iar această ”axiomă” se aplică și în cazul sexy-divelor din showbiz. Numai că foarte multe dintre ele reușesc să obțină note mari la acest examen dificil, dovedindu-se a fi adversare declarate ale unei îmbătrâniri firești, care transformă în amintire atuurile fizice ale tinereții. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă propune, astăzi, un senzațional TOP al vedetelor care au reușit să țină piept trecerii anilor, iar unele dintre ele, așa cum veți putea observa, nu numai că s-au ”conservat”, dar au devenit și mai… apetisante odată cu scurgerea timpului. Avem imagini de colecție, în exclusivitate!  (CITEȘTE ȘI: TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOT)

Orice reprezentantă a sexului frumos dorește să își păstreze sex-appeal-ul, chiar dacă vârsta din cartea de identitate încearcă să intervină și provoacă insomnii. Obișnuite să se afle sub lumina reflectoarelor și în permanenta atenție a admiratorilor, sexy-divele din lumea mondenă sunt cu atât mai atente la trupurile lor. Orice semn care dă de înțeles că intervine o schimbare nedorită, oricât ar fi de mic, este ”tratat” cu rapiditate, astfel încât imaginea de ansamblu să se păstreze… la cele mai înalte standarde.  (VEZI ȘI AICI: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Dive care au descoperit ”elixirul tinereții”

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă propune, astăzi, un adevărat… studiu comparativ în centrul căruia se află senzualele vedete care aprind imaginația fanilor. Și nu fac asta de ieri, de azi, ci de ani buni. În consecință, fiecare dintre ele – fie că a fost vorba despre Alina Crișan, Andreea Mantea, Crina Abrudan, inconfundabila Loredana Chivu sau despre Andreea Bălan, Daniela Crudu și Roxana Vancea – a făcut tot posibilul pentru a se menține într-o formă de invidiat, astfel încât orice apariție să devină una memorabilă, făcând în ciudă anilor care au trecut.

Sunt dive care au descoperit un adevărat ”elixir al tinereții”, bazându-se și pe o mamă-natură care a fost extrem de generoasă cu trupurile lor. Dar, firește, există și destule cazuri în care vedetele au fost nevoite să facă o programare – sau mai multe – pentru a fi ”ajustate” corespunzător de medicii esteticieni. (NU RATA: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

În lupta cu timpul, vedetele se poziționează ”în prima linie”

O astfel de bătălie nu este deloc una facilă, fiindcă asediul timpului nu se încheie niciodată. Dar frumoasele care atrag bărbații ca un magnet și primesc nenumărate aprecieri pe paginile de socializare nu se lasă cu una, cu două. Există în fiecare din ele dorința de a fi, precum în celebrul basm, cea mai frumoasă din țară și, ținând cont de un astfel de scop cu impact vizual, provocările trebuie depășite. Neapărat.

Gina Pistol, Lora, Anna Lesko – iată trei frumuseți care nu puteau rata acest extraordinar TOP. Nu pot fi excluse din niciun clasament, iar, și în cazul lor, timpul pare să curgă invers. Chiar dacă Anna Lesko, spre exemplu, este criticată de multe ori pentru fotografiile ceva mai… dezbrăcate de complexe pe care le postează în mediul online, nimeni nu-i poate contesta atuurile fizice. Dar atenție, Ilinca Vandici și Bianca Drăgușanu constituie o concurență serioasă și senzuală. (CITEȘTE ȘI: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

O galerie foto de neratat

Iar provocarea vizuală continuă, fiindcă cine nu ar fi curios să afle cum arătau, acum câțiva ani, Delia Matache, Cosmina Păsărin sau Carmen Brumă?

Și asta cu atât mai mult cu cât ele intră în TOP nu doar pentru a face act de prezență, ci pentru a demonstra că sunt adversare cu un sex-appeal fenomenal. Iar admiratorii lor le urmăresc, cu o curiozitate crescândă, fiecare apariție.

Roxana Nemeș, Laura Cosoi, Sylvia, Roxana Ionescu și… nelipsita Oana Zăvoranu vor ”încinge” atmosfera, iar GALERIA FOTO, aducându-le împreună, devine una de neratat. Atenție, însă, fiindcă Elena Gheorghe a coborât, la rândul său, de pe scena de unde răsuna muzica machedonească, iar Diana Munteanu s-a ”calificat” fără probleme. Vă invităm să urmăriți încă un TOP de excepție realizat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România și să accesați o GALERIE FOTO care va face, cu siguranță, istorie. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 BUNĂCIUNI LA PLAJĂ DE 1 MAI. S-AU DAT CU LOȚIUNE, S-AU AȘEZAT PE ȘEZLONG ȘI… VEZI PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ ANDREEA BĂNICĂ, DANIELA CRUDU, BIANCA DRĂGUȘANU ORI ROXANA VANCEA)

Citește și...