Top 30 bunăciuni la plajă de 1 Mai. S-au dat cu loțiune, s-au așezat pe șezlong și… Vezi pe ce locuri se clasează Andreea Bănică, Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu ori Roxana Vancea

Publicat: 02/05/2020 | 01:24

Anul acesta, ”mini-vacanța de 1 Mai” a rămas doar o expresie golită de conținut, din cauza crizei coronavirusului, iar sexy-divele showbizului sunt nevoite să se reorienteze și să accepte autoizolarea la domiciliu. Ceea ce trezește nostalgii cu impact vizual, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, v-a pregătit un TOP al unor amintiri fierbinți din vremurile în care doar… distracția era contagioasă. (CITEȘTE ȘI: TOP 50 – VEDETE DIN ROMÂNIA CU „CAMELTOE”. CUM AU FOST FOTOGRAFIATE ANTONIA, ANDREEA MARIN, BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ELENA UDREA)

1 Mai însemna declanșarea fiestei pe litoral, iar fiecare vedetă aștepta cu nerăbdare să își etaleze formele pe nisipul plajei și să ”atace” cluburile de fițe la lăsarea nopții. Una mai apetisantă decât alta și dornică să arate că a reușit să se mențină într-o condiție fizică de invidiat pe parcursul iernii și al primăverii, bombele-sexy își făceau apariția pe litoral la bordul bolizilor de lux și abandonau hainele pentru a se răsfăța la soare. (VEZI ȘI AICI: TOP 50 – CELE MAI SEXY POSTERIOARE DIN SHOWBIZ. CE POZIȚII OCUPĂ ANDRA MĂRUȚĂ ȘI BIANCA DRĂGUȘANU)

Întrebare delicată: ”Cine-i cea mai frumoasă din showbiz?”

Întinse pe șezlonguri și dezbrăcate de complexe, ”bunăciunile” s-au oferit privirilor insistente, iar aparatele de fotografiat nu s-au lăsat așteptate. Fiecare fotografie numai bună de pus în ramă a adus în prim-plan trupuri ”conservate” corespunzător și ”lucrate” riguros în sălile de fitness, iar pozițiile mai mult sau mai puțin studiate le-au înfățișat pe dive în toată splendoarea lor.

Pe principiul ”Oglindă, oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din… showbiz?” – unele dintre vedete apelând, mai mult sau mai puțin discret, și la mici ”îmbunătățiri” efectuate de esteticienii aflați mereu la datorie – desfătarea vizuală a atins cele mai înalte cote, fie că a fost vorba despre Bianca Drăgușanu sau de Andreea Bănică, Roxana Vancea și inconfundabila Daniela Crudu. (NU RATA: TOP 69 – VEDETE DIN ROMÂNIA PRINSE DE PAPARAZZI CU ZONELE INTIME LA VEDERE. BIANCA DRĂGUȘANU, DE EXEMPLU, E PE LOCUL 3. SĂ VEZI CINE E PE PRIMA POZIȚIE)

Fără ”pete de umbră” și fără… inhibiții

Bineînțeles, loțiunile de plajă au fost la mare preț, la început de vară, nerăbdătoarele sexy-dive dorindu-și să ”acapareze” cât mai repede razele soarelui și să câștige „puncte” într-un clasament neoficial al celei mai bronzate… concurente. S-au dat cu cremă cu simț de răspundere sau, în cele mai multe dintre cazuri, au apelat la un ”ajutor mângâietor”, s-au așezat în așa fel încât să nu rămână, cumva, în umbră, iar rezultatul – după cum vă veți convinge, accesând senzaționala GALERIE FOTO – a fost provocator și demn de o arhivă ”hot” atemporală.

TOPUL prezentat de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, nu o putea rata pe Loredana Chivu. Dar nici pe Raluca Pulhac, Alina Crișan, Bianca Pop, Wanda sau Giulia Anghelescu. Plaja le-a atras ca un magnet, iar nerăbdarea de a abandona hainele, cât mai repede, și-a spus cuvântul, spre deliciul privitorilor prezenți în mijlocul acțiunii, care nu și-au mai dezlipit ochii nici de la Andreea Tonciu sau Simona Trașcă. (CITEȘTE ȘI: S-A ÎNCHEIAT VARA, IAR NOI AM REALIZAT TOPUL CELOR MAI BUNE CORPURI LA PLAJĂ… ATENȚIE, IMAGINI INTERZISE MINORILOR!)

Fantezii descătușate

Posterioare bine conturate, sâni spre care se îndreaptă toate privirile. Piele fină,  linii molatice scoase în evidență, rotunjimi destinate… fanteziilor. Atmosferă fierbinte, la propriu și la figurat. Zâmbete senzuale, costume de baie minuscule, picioare lungi, atitudini senzuale și chiar mai mult decât atât. 1 Mai din alți ani și fotografii de neuitat cu vedete care nu puteau rata prezența într-un TOP incendiar, iar Lora și Sexy Brăileanca nu au refuzat, nici ele, ”invitația” lansată de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Se demonstrează, încă o dată, că vedetele autohtone nu sunt numai frumoase, ci și personajele principale ale unor eventuale pictoriale ”încinse”. Senzaționala GALERIE FOTO cu imagini mega-provocatoare este la distanță de doar un click! (VEZI ȘI AICI: CANCAN.RO VĂ PREZINTĂ TOPUL “IEPURAȘILOR”. CUM S-AU “TRANSFORMAT” BUNĂCIUNILE ROMÂNIEI DUPĂ CE AU APĂRUT ÎN PLAYBOY)

Citește și...