S-a încheiat vara, iar noi am realizat Topul celor mai bune corpuri la plajă… Atenție, imagini interzise minorilor!

Publicat: 21/09/2019 | 22:00

Vara s-a încheiat, iar aminitirile ”incendiare” de pe litoral și-au găsit locul într-o super-galerie foto, pe CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Odată cu venirea toamnei, e momentul unui clasament de excepție cu cele mai tari corpuri care au făcut furori pe plajă. Vedetele României nu s-au sfiit să își arate formele provocatoare, plus alte ”atuuri” care le transformă în bombe-sexy, iar acest TOP va face, cu siguranță, senzație. Atenție, conținut nerecomandat minorilor. (CITEȘTE ȘI: Topul vedetelor în costume de baie super-mulate)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă propune „Topul celor mai bune corpuri” care au ”încins” plajele în această vară. Cine a prins primul loc? Super-galeria foto pe care v-o propunem este cu adevărat incitantă, iar cititorii au ocazia să-și facă propriul clasament, pentru că material este din belșug: peste 200 de imagini de colecție. (VEZI ȘI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

Aminitirile ”incendiare” de pe litoral și-au găsit locul într-o super-galerie foto!

Super-galerie foto!

În cele trei luni ale sezonului estival, vedetele din showbiz-ul românesc au făcut un adevărat spectacol pe litoral. Fie că s-au bălăcit în apa mării sau au preferat relaxarea la piscină, sexy-vedetele României și-au etalat trupurile perfecte în cele mai incitante costume de baie. (VEZI ȘI AICI: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Bianca Drăgușanu, Loredana Chivu, Lora, Ioana Filimon sau Crina Abrudan … sunt doar câteva din vedetele care au oferit un regal de senzualitate pe litoralul românesc. Și nu au fost ratate de  CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

(Vezi și: TOP 10 – CEI MAI DOTAȚI BĂRBAȚI DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CÂȚI CM AU LIVIU VÂRCIU, ȘTEFAN BĂNICĂ JR ȘI CRISTI BORCEA)