TOP 30 vedete ”murdare” la plajă. Ce locuri ocupă Lidia Buble, INNA, Gina Pistol sau Ruby

Publicat: 25/07/2020 | 23:47

De-a lungul timpului, CANCAN.RO a realizat diverse topuri cu vedetele din showbiz-ul românesc. Și, dacă ultimul top a fost despre vedetele care citesc la plajă, acum vi le prezentăm pe cele care au evadat la mare sau la piscinele din Capitală și au făcut ședințe foto, “murdărite” cu nisip.

Reprezentantele sexului frumos se relaxează vara. Iar majoritatea preferă să se bucure de mare, soare și plajă. Vedetele își doresc un bronz ca-n reviste așa că soluția ideală este un sejur la malul mării, în România sau peste hotare.

După ce își aleg cele mai inedite costume de baie, care să le pună în evidență formele fără cusur… vedetele din showbiz-ul românesc stau pe șezlong pentru a fi mângâiate de roazele soarelui. Iar, apoi, urmează bineînțeles ședințe foto care taie respirația bărbaților și stârnește invidia femeilor. (CITEȘTE ȘI: TOP 20 SEXY-VEDETE LA DUȘ PE PLAJĂ. PE CE LOCURI “SE BAT” COSMINA PĂSĂRIN, LAURETTE, RALUKA SAU RUBY)

Iar pentru o fotografie aparte, doamnele se “murdăresc” cu nisip. Fie pe abdomenul plat, fie pe picioarele lungi de gazelă sau pe posteriorul bombat. Totul pentru un efect inedit!

Topul vedetelor care au făcut ședințe foto incendiare

Din topul de 30 de vedete nu lipsesc: Adela Popescu, Lidia Buble, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Corina Caragea, Diana Munteanu, Gina Pistol, Anna Lesko, Inna, Ruby și Loredana Chivu. Sunt doar câteva exemple din showbiz.

În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble se numără printre cântărețele de la noi care s-au fotografiat în costume de baie sexy pe plajă, acoperite cu nisip
În vârstă de 27 de ani, Lidia Buble se numără printre cântărețele de la noi care s-au fotografiat în costume de baie sexy pe plajă, acoperite cu nisip

Nu rata: Lidia Buble, dezvăluiri despre singurul motiv pentru care mai este “legată” de Răzvan Simion: “El este pionul principal”. Încă locuiesc împreună

Iar în galerie pot fi admirate și Daniela Crudu, Crina Abrudan, Claudia Iosif, Flore Salalidis și Vica Blochina. GALERIA FOTO așteaptă cu nerăbdare să fie vizualizată. Așa că, dragi cititori, aveți ocazia să le observați îndeaproape pe vedetele care au făcut ședințe foto incendiare.