Top 20 sexy-vedete la duș pe plajă. Pe ce locuri “se bat” Cosmina Păsărin, Laurette, Raluka sau Ruby

Publicat: 11/07/2020 | 23:53

Săptămâna și topul! Tot despre vedete este vorba, doar că de această dată surprinse la duș, pe plajă! Imaginile sunt de-a dreptul… ispititoare. Nu mai puțin de 20 de vedete trase prin inel veți putea ”contempla” într-o spectaculoasă galerie foto cu personajele alese pe sprânceană. Anna Lesko, Loredana Chivu sau Oana Zăvoranu, sub stropii reci ai dușului. Sau Cosmina Păsărin, Laurette, Raluka și Ruby. Sunt imagini care duc imaginația masculilor la un alt nivel.

(CITEȘTE ȘI: TOP 50 SEXY-VEDETE ÎN CELE MAI SENZUALE COSTUME DE BAIE. PE CE POZIȚII SUNT ILINCA VANDICI, INNA, ANDA ADAM SAU LOREDANA CHIVU)

TOP-ul întocmit de CANCAN.RO, cu vedetele din showbiz-ul românesc, conține imagini de colecție. Sunt peste 80 de fotografii incendiare cu sexy-vedete în cele mai senzuale ipostaze, în timp ce fac duș pe plajă.

Anna Lesko a știut mereu cum să-și arate calitățile fizice

E sezonul estival, estompat, e drept, de coronavirusul care a întors lumea cu susul în jos, iar vedetele mondenului atât de parcurs de români s-au afișat, provocator, încă o dată. La piscine sau la mare, unde s-au bălăcit sub razele soarelui. Le-am surprins, însă, unduindu-și formele la dușuri! Și ce imagini au ieșit! Una mai „tare” decât cealaltă. Momente senzuale, momente ușor jenante, dar, per total, memorabile. (NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Anna Lesko, cu pălăria în zona intimă, Trașcă, în genunchi

De ce ar trebui să mire pe cineva că Anna Lesko face ”operă de artă” chiar și la duș? Artista și-a obișnuit fanii cu fotografiile în care apare aproape goală și în care-și exprimă, de cele mai multe ori, libertatea. Aplaudată, criticată, Anna continuă marșul triumfal din zona showbiz-ului. O face și la duș, nu numai pe rețelele de socializare. CANCAN.RO vă prezintă câteva imagini de top cu senzuala rusoaică. Picăturile care-i ”lovesc” trupul lucrat duc imaginea în zona imaginației. Iar când apare fără slip, doar cu o pălărie de paie acoperindu-și zona intimă, arta e la ea acasă! (VEZI AICI: TOPUL VEDETELOR PE CARE LE-AM PRINS CU ÎNGHEȚATA ÎN GURĂ! CUM ȘI-AU ARĂTAT “ABILITĂȚILE” ANTONIA, DANIELA CRUDU, RAMONA GABOR ȘI…)

Ruby și-a arătat tatuajele în piscină, sub duș

I se alătură, în TOP-ul prezentat de CANCAN.RO , Ruby în cadă, ținând dușul senzual în mână. Apoi, ”lovește” Ramona Olaru. Parcă ar ști că-i fotografiată! În timp ce Cosmina Păsărin își trage, fără regrete, slipul, Marinela Avadani îl ia la…control. Trecem la următoarea concurentă a TOP-ului: Simona Trașcă, în genunchi, sub picături! Oana Zăvoranu, Raluca Lăzăruț sau Laurette întregesc impresionantul tablou monden!