Imagini interzise cardiacilor! Ruby a renunțat la sutien și…

Publicat: 10/07/2020 | 15:44

Ruby i-a lăsat mască pe fani. Artista a publicat, pe contul ei de Instagram, mai multe fotografii în care își etalează formele fără cusur. Totodată, bruneta a vrut să transmită și un mesaj important.

Ruby a ajuns pe mâna medicilor pentru o nouă intervenție la sâni. Avea doar 18 ani atunci când artista a apelat la ajutorul unui estetician pentru un bust mai generos. Câțiva ani mai târziu, însă, a regretat decizia pe care a luat-o. Așa că Ruby s-a întors din nou în cabinetul esteticianului pentru o altă intervenție.

Însă… îndrăgita cântăreață a fost, în continuare, nemulțumită de rezultate așa că a decis să se mai opereze o dată. Iar acum este mândră de noul ei bust… și nu numai!

Artista s-a lăsat fotografiată într-o pereche de bikini minusculi și și-a acoperit sânii cu mâna. Fanii au înroșit butonul de like, iar formele fără cusur i-au dat peste cap. (CITEȘTE ȘI: „BOMBARDIERA” LUI VICTOR SLAV S-A COMBINAT CU UN AFACERIST CARE O RĂSFAȚĂ LA MONACO. CUPLUL FACE PLAJĂ LA NIKKI BEACH, IA MASA LA TWIGA ȘI…)

Fără doar și poate, Ruby este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc și nu ezită să-și expună trupul de zeiță, conștientă fiind de atuurile pe care le are. Totodată, bruneta a vrut să le transmită fanilor și un mesaj important: să se iubească pe ei înșiși!

”Poate unora o să li se pară prea mult poza asta, sau n-o să le placă… Dar mă simt prea bine în pielea mea și cu mine ca să o țin ascunsă în telefon!🙈😘 Asta sunt eu, cu bune și cu rele, fără edit și filtre!🐒 Îmi place de mine cel mai mult din lume, așa!💘

Învățați să vă uitați în oglindă și să vedeți în ea cea mai frumoasă și iubită persoană din viața voastră!😻 O să vă schimbe viața treaba asta! Nu există defecte și nici perfecțiune, există individialitate și trebuie iubită și sărbătorită!😉 Când ești bine cu tine, poți să apreciezi binele și frumosul din jurul tău!♥️ Prea deep pentru o poza în jumătate de costum de baie, dar chiar nu e vrăjeală, self love e mare lucru, încercați!”, a scris Ruby pe Instagram.

Ruby, despre relația cu iubitul

Ruby are o relație de șase ani cu Robert. Artista și iubitul ei recunosc faptul că amândoi sunt foarte încăpățânați, iar acest lucru le afectează de multe ori relația, însă reușesc de fiecare dată să treacă peste orice ceartă sau obstacol. (VEZI ȘI: IRINA RIMES S-A ÎMPĂCAT CU FOSTUL IUBIT CHITARIST. A “TĂBĂRÂT” PESTE EA ÎN MAȘINĂ SĂ O SĂRUTE ȘI…)

„Suntem vărsători amândoi, încăpățânați amândoi. Tocmai pentru că ne cunoșteam latura asta am avut emoții pentru participarea noastră la „Asia Express’. Nu ne-am bătut, nu ne-am scos ochii. Ne-am despărțit de vreo 2 ori, ne-am despărțit înainte de Asia de multe ori, s-a dus și acasă, după iar s-a întors, după a venit și am plecat eu. Noi ne despărțim categoric, noi nu ne jucăm”, a declarat artista în urmă cu ceva timp.