„Bombardiera” lui Victor Slav s-a combinat cu un afacerist care o răsfață la Monaco. Cuplul face plajă la Nikki Beach, ia masa la Twiga și…

Publicat: 10/07/2020 | 12:02

La mai bine de un an de la ”divorțul” de Victor Slav, Raluca ”Bombardiera” pare să-și fi găsit sufletul pereche. Focoasa brunetă ar fi dat marea lovitură în plan sentimental, iar zilele acestea petrece alături de noul iubit pe Riviera franceză. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini fabuloase din vacanța sexoasei care s-a iubit cu fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro am intrat în posesia unor imagini și detalii de ultimă oră legate de fosta iubită a ex-prezentatorului de la Kanal D. (VEZI ȘI: DETALIUL INTIM PE CARE L-AU OBSERVAT TOȚI! FOSTA IUBITĂ A LUI VICTOR SLAV A FĂCUT FURORI ÎN MEDIUL ONLINE. CE A LĂSAT LA VEDERE BRUNETA)

După mai bine de un an de când s-a despărțit de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, timp în care a ”bifat” câteva relații pasagere, ”Bombardiera” se pare că a dat marea lovitură în plan amoros. Potrivit informațiilor care ne-au parvenit, de aproximativ două luni, „fosta” lui Slav simte din nou fiorul dragostei. „Responsabil” pare să fie un afacerist străin, alături de care, zilele acestea, sexoasa brunetă petrece pe Riviera franceză.

Raluca Silea alături de noul iubit

Răsfăț total la Monaco

De când se află în compania noului ei partener, Raluca Silea pare să fie tratată ca o prințesă. Noul iubit, ce pare să fie extrem de înstărit, a plimbat-o pe sexy-brunetă în cele mai exclusiviste locuri. Zilele trecute, după ce și-a expus formele senzuale la Nikki Beach Monaco, ”Bombardiera” și noul ei iubit s-au răsfățat în unul dintre cele mai renumite localuri de pe Riviera franceză, Twiga. Nu ar fi exclus ca, după escapada romantică, focoasa brunetă să se aleagă și cu mult-așteptatul inel de logodnă.

Rămâne de văzut cum va evolua noua relație a ”Bombardierei”. Oricum, CANCAN.RO promite să vă țină la curent cu toate noutățile despre această poveste de dragoste. (VEZI ȘI: ”BOMBARDIERA” LUI SLAV S-A ANTURAT CU FOSTUL LOGODNIC AL ”PAMELEI DE ROMÂNIA”!)

Fosta lui Victor Slav a făcut senzație la Nikki Beach Monaco

Cine este Raluca Silea

Fosta iubită a lui Victor Slav, pe numele ei adevărat Raluca Diana Silea, în vârstă de 27 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București.

Noul iubit al ”Bombardierei”

Apoi s-a angajat pe același post în celebrul club Bamboo, acolo unde, datorită aspectului fizic, și-a câștigat renumele de ”Bombardiera de la Bamboo”. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat, pentru o perioadă de timp, la o cunoscută casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, s-a ocupat de Booking.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.