Irina Rimes s-a împăcat cu fostul iubit chitarist. A “tăbărât” peste ea în mașină să o sărute și…

Publicat: 09/07/2020 | 23:32

Împăcare surprinzătoare în lumea artiștilor! După mai bine de un an de când și-au spus ”Adio”, Irina Rimes și chitaristul-minune din noua generație, Cristi Comaroni, au reluat legătura. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile doveditoare.

Irina Rimes, una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală românească, părea să fie urmărită de ghinion în plan sentimental. Totuși, după o perioadă mai tumultuoasă, a ieșit soarele și pe strada ei. La mai bine de un an de la despărțire, îndrăgita artistă a reluat legătura cu fostul iubit. (CITEȘTE ȘI: INNA S-A LIPIT DE UN PUSTI DE 19 ANI SI IL CARA PESTE TOT IN LUME CU EA! AFLA TOATE DETALIILE DESPRE CEL CARE I-A CAZUT CU TRONC!)

Zilele trecute, CANCAN.RO i-a întâlnit pe Irina și Cristi – unul dintre cei mai promițători chitariști din noua generație – în momentul în care au plecat din cartierul din zona de nord unde locuiește cântăreața. S-au urcat în mașina artistei și au demarat spre centrul Capitalei. Irina Rimes a condus fără cusur până în zona Sălii Palatului, unde a oprit în fața unui magazin de muzică. Acolo unde era și destinația lui Cristi.

După ce și-a luat din portbagaj rucsacul, talentatul chitarist a deschis portiera din dreapta și s-a întins serios să își sărute iubita, înainte de a merge către magazinul din zonă. Gestul romantic al celor doi pare să fie dovada clară a faptului că Irina Rimes iubește și este iubită din nou. Iar tânărul chitarist pare să fie „responsabil” de zâmbetul senin al Irinei. (VEZI ȘI: IMAGINE RARĂ CU IRINA RIMES ÎN COSTUM DE BAIE. MODUL INEDIT ÎN CARE A FOST IMORTALIZATĂ. FOTO)

Imagini unice cu jurata de la Vocea României și actualul ei partener

Cristi Comaroni, curtat de vedete, în plan profesional

Iubitul Irinei Rimes pare că s-a impus în industria muzicală românească drept unul dintre cei mai buni chitariști. Cristi Comaroni a impresionat-o cu talentul său pe INNA, care n-a stat prea mult pe gânduri și l-a cooptat în echipa sa în câteva turnee internaționale. El a făcut parte din trupa ”X-Plod”, care a cântat cu Lala Band în toate concertele live și care a reprezentat România la ”Wacken Open Air”, cel mai mare festival de heavy-metal din lume. (NU RATA: IRINA RIMES A PETRECUT CU FETELE (CELEBRE) ȘI A SFÂRȘIT… SUB MASĂ)

Cristi Comaroni, iubitul Irinei Rimes, chitaristul-minune din noua generație

Irina Rimes, interviu exploziv despre foștii bărbați din viața ei

Irina Rimes consideră că într-o relație este bine să existe gelozie, însă doar în doze mici, pentru că, în caz contrar, iubirea se transformă într-una toxică și nu va duce către ceva bun.

“Un dram de gelozie e OK. Da, pentru că, în general, gelozia arată că omului de lângă îi pasă de tine și ce faci; dacă îl trădezi, dacă nu îl trădezi. Dacă nu există niciun fel de gelozie înseamnă că nu există acel sentiment de posesiune, interes și dacă nu există interes, nu există nici dragoste. Chiar și din respect există interes, darmite din dragoste. Nouă, femeilor, ne cam place să fim întrebate: «Ce ai făcut?», «Pe unde ai fost?», «Dar de ce ai zâmbit nu știu ce?». Adică, da, nu ar trebui să existe excesiv, că atunci duce la o ruptură. E chiar drăguț să existe puțin.

Depinde ce fel de dor ai: poate să îți fie dor de persoana iubită, că e plecată undeva, poate să îți fie dor de o persoană pe care nu o mai ai în viața ta și pe care nu o vei mai avea, poate să îți fie dor de o persoană pe care o ai în viața ta, dar nu în felul pe care ți-o dorești – și cred că ăsta e cel mai dureros: când știi că poți avea ceva, dar, de fapt, nu poți”, declara artista, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.