Momente îngrozitoare pentru Brian May! Chitaristul de la trupa Queen a suferit un atac de cord

Autor: A. D.
Publicat: 26/05/2020 | 14:00
Momente îngrozitoare pentru Brian May! Chitaristul de la trupa Queen a suferit un atac de cord

În ultima perioadă celebrul chitarist și membru al trupei Queen, Brian May, a trecut prim mai multe momente grele, care i-au pus în pericol sănătatea și chiar viața. Totul a culminat cu un atac de cord pe care artistul l-a suferit.

Șirul tragic al evenimentelor a început cu un accident casnic. Legendarul muzician s-a accidentat destul de serios în propria-i grădină și s-a ales cu niște durei de spate îngrozitoare. (CITEȘTE ȘI: ULUITOR! CE CONDIȚII TREBUIE SĂ ÎNDEPLINEASCĂ DANEZII DACĂ VOR SĂ-ȘI VADĂ IUBIȚII SAU SOȚII DIN ALTE ȚĂRI, ÎN PLINĂ PANDEMIE DE CORONAVIRUS)

„Am făcut un RMN și da am avut o ruptură în… gluteus maximus”, a povestit Brian May într-un videoclip publicat pe Instagram. Se pare că durerile insuportabile de spate au avut la bază un nerv sciatic comprimat, relatează CNN.

Însă veștile proaste nu s-au oprit aici, după episodul cu durerile de spate, Brian May a descoperit că avea grave probleme de inima, ce puteau să îi provoace moarte. „În mijlocul întregii saga a spatelui dureros am avut un mic atac de cord”, a declarat chitaristul. (VEZI ȘI: CORONAVIRUS ROMÂNIA, 26 MAI. NUMĂRUL INFECTĂRILOR A AJUNS LA 18.429 – 146 NOI CAZURI ÎNREGISTRATE DOAR AZI)

Acesta a acuzat unele dureri în piept, iar la sfatul medicului său au fost transportat de urgență la spital, unde a aflat că are trei artere blocate. Inima lui nu mai putea pompa sânge așa cum trebuie, a mai povestit Brian May.

Având în vedere circumstanțele grave și vârsta înaintată, chitaristul a fost operat de urgență, iar chirurgii i-au pus trei stenturi.  Muzicianul a spus că a fost șocat când a descoperit că suferă de inimă, crezând că nu are nicio problemă în acest sens.

„Nu aveam idee, electrocardiogramele erau bune și analizele la fel. Nimic nu prevestea așa ceva, pentru că aș fi putut să mor din cauza asta, din cauza arterelor blocate”, a mai declarat el.

„You Are The Champions”

Având în vedere contextul actual provocat de epidemia de coronavirus, Luna trecută, Brian May, bateristul Roger Taylor și cântărețul Adam Lambert au lansat împreună o nouă versiune a celebrei piesei Queen „We Are the Champions” – redenumită “You Are The Champions”. Piesa fost un omagiu pentru cadrele medicale care luptă împotriva noului virus.

Mai mult, artiștii au hotărât că toate veniturile obținute din piesa muzicală se vor îndrepta către Fondul de Răspuns Solidaritate COVID-19 destinat OMS.

Citește și...