Uluitor! Ce condiții trebuie să îndeplinească danezii dacă vor să-și vadă iubiții sau soții din alte țări, în plină pandemie de coronavirus

Autor: A.N.
Publicat: 26/05/2020 | 13:15
Uluitor! Ce condiții trebuie să îndeplinească danezii dacă vor să-și vadă iubiții sau soții din alte țări, în plină pandemie de coronavirus

Uluitor! Ce condiții trebuie să îndeplinească danezii dacă vor să-și vadă iubiții sau soții din alte țări, în plină pandemie de coronavirus. Cetățenii au fost revoltați.

Potrivit actualizărilor recente de călătorie ale Poliției Naționale din Danemarca, cetățenii își pot vizita partenerii danezi doar dacă relația durează de cel puțin 6 luni și dacă pot oferi suficiente dovezi ale poveștii de dragoste funcționarilor de la frontiere, potrivit Newsweek.

Cetățenii danezi trebuie să știe numele și adresa partenerului, să prezinte copii ale conversațiilor purtate pe e-mail sau aplicații mobile, dar și fotografii împreună. (CITEȘTE ȘI: CUM ȘI-AR FI PLĂNUIT JADOR SUCCESUL ȘI PARTICIPAREA LA „PUTEREA DRAGOSTEI” CU ACORDUL IUBITEI ”DE ACASĂ”. CINE ESTE, DE FAPT, GEORGIANA, PARTENERA LUI DE ȘAPTE ANI)

Chiar și așa, forțele de ordine daneze spun că intrarea în țară nu este garantată.

Se va face o evaluare generală la frontieră și se va decide dacă străinului i se va permite să intre în Danemarca, potrivit ghidului, care mai precizează că intrarea nu va fi permisă dacă relațiile, chiar și cele de lungă durată, sunt virtuale, iar cei doi parteneri nu s-au întânit fizic niciodată.

După ce au apărut nemulțumiri în rândul danezilor în ceea ce privea veridicitatea conversațiilor, ministrul danez al Justiției, Nick Haekkerup, a declarat că acestea pot fi înlocuite cu o declarație pe propria răspundere. (VEZI ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI ȘI-A PUS VECINII ÎN CAP! OAMENII AU CHEMAT POLIȚIA: ”LA 3 DIMINEAȚA SE AUD ZGOMOTE DIN APARTAMENTUL EI”)

„Dacă spuneți că sunteți într-o relație și declarați asta în scris, este suficient”, a declarat Haekkerup pentru postul de televiziune danez TV2.

Citește și...