Cum și-ar fi plănuit Jador succesul și participarea la „Puterea Dragostei” cu acordul iubitei ”de acasă”. Cine este, de fapt, Georgiana, partenera lui de șapte ani

Autor: L.N.
Publicat: 26/05/2020 | 11:59

Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, vă prezintă detalii exclusive despre relația „secretă” a celebrului cântăreț Jador cu Georgiana, șatena despre care artistul spune că ar fi doar o fostă iubită. Sursele noastre au dezvăluit amănunte uimitoare din „filmul” în care ar juca râvnitul brunet, dar și partenera ascunsă a acestuia.

Ea este iubita ”de acasă”

Georgiana Elisei are 27 de ani și a terminat studiile la Universitatea Politehnica din București. Față de reputația de burlac neliniștit pe care o are iubitul său, tânăra se încadrează mai mult la categoria fetelor cuminți, simple și loiale mai ales. Georgiana este, așadar, iubita ”de acasă” a lui Jador, care apare deja în presă de ceva timp, prezentată de brunet ca fiind o fostă iubită care i-a devenit ulterior o foarte bună prietenă.

(CITEȘTE ȘI: Dramă în familia de la Antena 1. O vedetă a pierdut sarcina recent, iar secretul dureros s-a aflat azi. Își aștepta cu nerăbdare bebelușul care ar fi trebuit să se nască anul acesta)

Georgiana Elisei, iubita ”de acasă” a lui Jador

Informația că cei doi formează un cuplu a fost divulgată pentru prima dată în competiția Puterea Dragostei, toamna trecută, când pe internet au și apărut poze cu cei doi împreună. Ella, fosta iubită din concurs a cântărețului a fost cea care a pus punctul pe „i” și le-a mărturisit tuturor că artistul care a ajuns rapid numărul 1 în Trending pe YouTube are o iubită acasă de aproape șapte ani. Bruneta, care încă este concurentă la emisiunea de la Kanal D, ar fi simțit de atunci că există un sâmbure de adevăr în zvonurile lansate pe internet, motiv pentru care s-a îndepartăt treptat de cântăreț.

(CITEȘTE ȘI: Partenera lui Ciprian Marica este nostalgică cu privire la vremurile fericite din trecut. Ce a publicat Ioana Marcu în urmă cu puțin timp)

Jador și Georgiana, iubita ”de acasă”

Jador nu s-ar fi despărțit niciodată de Georgiana

Controversatul concurent a fost acuzat de nenumărate ori în cunoscuta competiție de la Kanal D că ar avea o relație în România cu Georgiana și că a ales să participe la emisiunea prezentată de Andreea Mantea doar pentru a deveni mai cunoscut și pentru a-și promova melodiile. Iar acuzațiile s-ar adeveri acum, la aproape un an de când au fost enunțate în media.

(CITEȘTE ȘI: S-a aflat! Motivul pentru care Vulpița îl respinge vehement pe Viorel: are amantă! Cine este femeia cu care soțul Veronicăi are o relație)

Surse D.A.S, din apropierea Georgianei și a lui Jador au declarat pentru CANCAN.RO că aceștia ar fi pus la cale un plan complex pentru obținerea unui succes garantat în lumea mondenă din România. Mai exact, Georgiana nu s-ar fi despărțit niciodată de Jador. Ba chiar aceasta l-ar fi sprijinit necondiționat în participarea lui la emisiunea ”Puterea Dragostei” și l-ar fi așteptat cuminte acasă în cuibușorul lor, acolo unde conviețuiesc și în prezent.

Iar drept răsplată, pentru a uita împreună de „aventurile” avute cu alte femei, cântărețul i-ar fi oferit o vacanță de vis Georgianei, înainte de începerea pandemiei, în Dubai. Cei doi nu s-au fotografiat împreună, însă internauții le-au identificat imagini surprinse în aceleași zone din Abu Dhabi.

Jador și Georgiana au mers la Dubai înainte de începerea pandemiei

I-ar fi dat aprobare să se cupleze cu alte fete

Încurcate sunt căile dragostei, căci Georgiana, fără nicio problemă, ar fi permis ca iubitul ei să formeze relații cu alte fete, chiar sub privirile ei, în timpul competiției din Turcia, mai spun sursele noastre.

(CITEȘTE ȘI: Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus)

Conform acelorași surse, Georgiana și Jador au o relație deschisă de ceva timp. Și asta doar spre binele familiei pe care cei doi plănuiesc s-o aibă împreună în viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, tânăra ar accepta să fie respinsă în public de Jador doar pentru a-și asigura un viitor liniștit alături de artist. Cei doi se pare că locuiesc împreună și în prezent. Mai mult, aceștia s-ar iubi și s-ar înțelege foarte bine acasă, acolo unde și-ar arăta fără perdea sentimentele adevărate.

Au petrecut Paștele împreună la familia cântărețului

De Paște, fostul concurent de la „Puterea Dragostei” a dus-o acasă la părinții lui pe Georgiana. Există voci care susțin că Jador se va căsători până la urmă cu tânăra șatenă, chiar dacă acum susține că tot ce își dorește este să se distreze și să iasă cu cât mai multe femei.

 „A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el.

Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!, se spune într-un vlog pe Youtube. (VEZI AICI: Cum arăta Margherita de la Clejani în urmă cu 11 ani! Vedeta s-a schimbat radical și este de nerecunoscut)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...