Alex Velea și Jador, nr. 1 în trending pe YouTube cu noua lor melodie! Cum sună versurile care au cucerit aproape 2 milioane de oameni și ce poziție ocupă Vulpița și Rafaelo în clasament

Publicat: 22/05/2020 | 12:58

Alex Velea și Jador au ajuns nr. 1 în trending pe YouTube cu noua lor melodie, “Arde-mă, Baby”.  Versurile au cucerit aproape 2 milioane de oameni în doar două zile de la lansarea oficială. În timpul filmărilor pentru clip, tânărul artist a făcut un vlog și, la un moment dat, i-a făcut propuneri indecente unei dansatoare, iar iubitul Antoniei l-a pus la punct imediat. Revenind la clasamentul de pe YouTube… Vulpița și Rafaelo au coborât de pe podium.

Citește și: Motivul incredibil pentru care Antonia și Alex Velea nu se pot căsători. Vestea neașteptată din Italia le-a dat planurile peste cap

Alex Velea și Jador au dat lovitura cu noua lor melodie,“Arde-mă, Baby”

“Arde-mă, Baby” – colaborarea lui Alex Velea cu Jador se anunță a fi unul dintre hiturile acestei veri. Versurile sunt extrem de ritmate, iar clipul face senzație pe Internet. După cum puteți vedea în vide-ul de mai jos, cei doi artiști apar în ipostaze nemaiîntâlnite și extrem de haioase; iubitul Antoniei este costumat într-un unicorn, iar fostul concurent de la “Puterea Dragostei” într-un alt animal. Spre finalul videoclipului, cei doi artiști dansează împreună în timp ce sunt îmbrăcați în costume de luptător Sumo.

“👑Legenda spune ca Velea & Jador învinge pandemia Vulpița 👑”, “Dacă cânta Jador cu Vulpita dă trendingul error 404😂😂”, De ce trebuie judecați? Bravo lor că au scos piesa, nu vă place, nu ascultați, atâta răutate 😐”, “Miroase a fum de grătar, miroase a parfum, miroase a hit-ul verii!”, “Ce diferență e între Jador și Velea! Cât de bine sună JADOR ♥️, dar Velea e șmecher, știe unde să lovească, doar așa crește” sunt doar cinci dintre comentariile lăsate de internauți pe YouTube.

În urmă cu câteva ore, carismaticul Jador le-a lăsat un mesaj susținătorilor la noua melodie lansată împreună cu Alex Velea: Vă mulțumesc pentru susținerea voastră necondiționată! Vă iubesc și vă mulțumesc că mă iubiți!❤️🙏🏼”.

Nu rata: “Regele” Florin Salam, în război cu noua generație de maneliști. “Îți vine să-i iei de urechi!” Jador, direct vizat

Jador i-a făcut propuneri indecente unei dansatoare, care este cuplată cu unul dintre prietenii lui Alex Velea

În pauzele de la filmarea clipului pentru piesa “Arde-mă, Baby”, Jador a făcut un vlog și, la un moment dat, el a flirtat cu o dansatoare focoasă.

“Buna, fetele! Pup cu limba! Pa, bruneto, te pup cu limba! Bruneto, te pup cu limba, știu că și tu mă vrei!”, i-a spus Jador brunetei sexy în încercarea de a o seduce.

Imediat ce și-a dat seama ce a făcut prietenul său, Alex Velea a intervenit și i-a spus că, de fapt, dansatoarea nu este singură… și că este iubita unui prieten apropiat.

“E nevasta unui tovaraș de-ai mei! Nu mai filma asta!”, i-a spus celebrul cântăreț, după care i-a cerut să închidă înregistrarea.

Vizibil rușinat pentru gafa făcută, Jador și-a acoperit fața cu mâinile și și-a cerut scuze pentru gestul său.

Află și: Câți bani au făcut, de fapt, Alex Velea, Lino Golden și Jador de pe urma melodiei Dau Moda, care a strâns peste 35.000.000 de vizualizări pe Youtube

Rafaelo și Vulpița, au coborât de pe podium în trending pe YouTube

După zile bune în care s-au clasat pe locul 1 în trending pe YouTube, Vulpița și Rafaelo au coborât… iar, în prezent, ei se află pe locul 6. Conform statisticilor făcute publice azi, în jurul orei 12:30, la aproape trei săptămâni de la lansarea melodiei “Doi îndrăgostiți lulea”, aproape 6.300.000 de oameni au văzut videoclipul de mai jos.

Descoperă și: Cum a fost surprinsă Vulpiţa într-un supermarket din Bucureşti! Cu haină de blană la 30 de grade şi… Oamenii au crezut că nu văd bine

 

 

Citește și...