Cum a fost surprinsă Vulpiţa într-un supermarket din Bucureşti! Cu haină de blană la 30 de grade şi… Oamenii au crezut că nu văd bine

Publicat: 22/05/2020 | 08:54

Vulpiţa de la “Acces Direct” este deja un adevărat personaj în showbizul mioritic și, fie că este la TV, fie că se află acasă, pe stradă sau într-un magazin, nu trece neobservată. Așa s-a întâmplat și ieri, când a mers într-un supermarket din Bucureşti! Și, deși afară erau 30 de grade Celsius, “vedeta” Antenei 1 nu a renunțat la haina de blană pe care o avea. Mai mult, ea a făcut un gest pe care l-au observat mulți oameni. Unii dintre ei au crezut că nu văd bine.

Citește și: Scandal monstruos în showbiz! A desființat-o pe Vulpița de la Acces Direct: “Proasto, faci umbră pământului degeaba”

Vulpiţa, surprinsă într-un supermarket din Bucureşti cu haină de blană la 30 de grade şi…

Machiată și coafată ca o divă care se respectă, Veronica Stegaru s-a oprit ieri, după ediția de la “Acces Direct” într-un magazin din Capitală pentru mici cumpărături. La un moment dat, un produs aflat pe rafturile supermarket-ului i-a atras atenția și s-a filmat în timp ce îl prezenta, spre surprinderea celor aflați în jurul ei. Unii dintre clienții aflați înăuntru și-au dat coate când au văzut că este îmbrăcată cu haină de blană, deși, era destul de cald afară.

Nu rata: Câți ani avea Vulpița, când l-a tradus” prima dată pe Viorel. A fost mare scandal la Blăgești!

După cum puteți observa în imaginile de mai jos, pe pâinea pe care Vulpița o ține în mână este scris numele emisiunii, unde ea este invitată permanentă de câteva luni, iar Mirela Vaida încearcă să salveze într-un fel sau altul mariajul tinerei cu Viorel Stegaru.

Află și: Scene de necrezut la Acces Direct! Mirela Vaida l-a dat afară pe Viorel din emisiune, după ce a vrut să o lovească pe Vulpița în direct

Veronica Stegaru, cu haină de blană într-un supermarket din Capitală © Instagram Stories
Veronica Stegaru, cu haină de blană într-un supermarket din Capitală © Instagram Stories

Descoperă și: Vulpița de la Acces Direct le dă rușine vedetelor de la noi! Cum a ajuns să aibă mai multe like-uri decât Smiley, Andreea Esca sau Dani Mocanu

Vulpiţa de la “Acces Direct”, o telenovelă românească criticată dur

Veronica şi Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi odată cu apariţia lor în platoul emisiunii “Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1. Tânăra, supranumită Vulpiţa, şi-a înşelat soţul, care… la rândul lui a călcat strâmb. Ei au o fetiță de doi ani şi sunt din Blăgești, o localitate din județul Vaslui. Deşi emisiunea de la Antena 1 a fost criticată dur, de luni bune este lider de audienţă.

Citește și...