Câți ani avea Vulpița, când l-a „tradus” prima dată pe Viorel. A fost mare scandal la Blăgești!

Autor: Daria Popa
Publicat: 20/05/2020 | 08:07

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Vupița și Viorel fac deliciul telespectatorilor, la Acces Direct. Veniți pentru prima dată la TV în urmă cu 4 luni, cei doi soți din Blăgești au reușit să mențină zilnic audiența la cote maxime și să-și povestească viața, fără nicio reținere. 

În urmă cu 4 luni, Vulpița venea la Acces Direct pentru a-și spune povestea de viață. O tânără de 22 de ani din Blăgești, căsătorită de 5 ani cu Viorel Stegaru susținea că a fost violată de 3 bărbați.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA ȘI VIOREL, ACUZAȚI CĂ ȘI-AU ABANDONAT FETIȚA DE NICI TREI ANI. “E LA TANTI ILINCA, ARE GRIJĂ DE EA AȘA CUM…”

Cu toate acestea, mare le-a fost mirarea tuturor atunci când Vulpița a început să se contrazică în declarații și a ieșit la iveală faptul că „violurile” au avut loc, de fapt, cu acordul ei. Fără vreo reținere, Veronica Stegaru a recunoscut de foarte multe ori că și-a înșelat soțul, în Blăgești, cu unul și cu altul, chiar și după căsătorie.

Câți ani avea Vulpița, atunci când l-a tradus prima dată pe Viorel

Vulpița s-a căsătorit cu Viorel acum 5 ani, adică la o vârstă extrem de fragedă de 17 ani. Ei bine, nu de puține ori, soțul Veronicăi Stegaru a declarat la Acces Direct că aceasta l-a înșelat în timpul căsniciei, încă de la început, ceea ce ne face să realizăm că infidelitățile au luat naștere de când Vulpița era…minoră! Infidelitățile Vulpiței nu i-au picat deloc bine lui Viorel, iar în casa celor doi soți din Blăgești a avut loc, la momentul respectiv, un adevărat scandal monstru.

Viorel, dat afară din platoul Acces Direct, de către Mirela Vaida

Vulpița din Vaslui s-a transformat într-o ”celebritate”, numai că asta nu pare a fi pe placul lui Viorel. Îmbrăcată sexy, cu manechiura făcută și plină de energie, Vulpiuța l-a transformat pe Viorel într-un… butoi cu pulbere.

NU RATA – VULPIȚA, PREGĂTITĂ SĂ SPUNĂ „ADIO” EMISIUNII ACCES DIRECT, PENTRU O OFERTĂ MAI BĂNOASĂ? CINE I-A FĂCUT MAREA PROPUNERE: „SĂ FACEM SHOW ÎMPREUNĂ”

Faptul că Viorel Stegaru ar dori să fie, în continuare, ”cocoș” în familie nu a impresionat-o, însă, pe Mirela Vaida, motiv pentru care moderatoarea – observând atitudinea țâfnoasă a acestuia – l-a trimis… afară. „Viorel, ia ieși afară. Ieși acum afară, până număr la trei. Te rog să ieși acum afară! Să ne liniștim un pic”, i-a spus prezentatoarea lui Viorel, care s-a ridicat și a plecat imediat în camera de protocol.

Citește și...