Vulpița și Viorel, acuzați că și-au abandonat fetița de nici trei ani. “E la tanti Ilinca, are grijă de ea așa cum…”

Publicat: 15/05/2020 | 23:25

Plecată din Blăgești, Vulpița de la „Acces Direct” încearcă, în fiecare zi, să devină o adevărată divă de București. Deși are o fetiță de nici trei ani acasă, soția lui Viorel nu ar mai fi dat prin comuna de baștină din decembrie, atunci când a avut prima apariție la televizor. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii de ultimă oră din universul neștiut al unuia dintre cele mai urmărite cupluri din țară.

Acum patru luni, Vulpiței i s-a împlinit cel mai mare vis, acela de a fi vedetă, după cum chiar ea mărturisea la „Acces Direct”. Dar, cum viața de vedetă presupune sacrificii, și Veronica Stegaru a fost nevoită să facă unul uriaș, acela de a-și lăsa fetița la Blăgești, în grija soacrei Ilinca, femeie care nu prea ar avea-o la suflet.

Vulpița și Viorel, vedetele de la „Acces Direct”

(CITEȘTE ȘI: VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT LE DĂ RUȘINE VEDETELOR DE LA NOI! CUM A AJUNS SĂ AIBĂ MAI MULTE LIKE-URI DECÂT SMILEY, ANDREEA ESCA SAU DANI MOCANU)

Au trecut patru luni de când Vulpița nu și-a mai văzut fetița, iar aceasta ar suferi în lipsa ei și a tatălui său, Viorel. Potrivit surselor D.A.S. categoria A, fetița Vulpiței, Maria, plânge în lipsa părinților și întreabă zi de zi de ei, unde sunt și când vin acasă. Sătenii din Blăgești au povestit cum ar sta lucrurile în casa în care locuiește micuța Maria, dar și ce anume ar spune copila despre părinții ei, plecați la București.

Vulpița de la „Acces Direct” nu și-ar fi dorit să fie mamă

Veronica Stegaru a avut o viață grea, așa că s-ar fi gândit la mariajul cu Viorel ca la o opțiune pentru un trai decent la Blăgești. Ajunsă în casa soacrei, tânăra s-ar fi lovit însă de reproșuri din toate părțile, iar când a aflat că este însărcinată nu a fost mai bucuroasă, ci dimpotrivă, mai spun sursele noastre.

Cu toate acestea, imaginea Veronicăi Stegaru la Blăgești ar fi acum una bună, întrucât sătenii s-ar gândi la faptul că aceasta a rămas în București pentru a-i oferi fiicei sale un trai mai bun decât cel pe care l-a avut ea.

Vulpița și Viorel au împreună o fetiță

(NU RATA: DE CE A DEVENIT VIRALĂ, DE FAPT, VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT. CUM A REUȘIT SOȚIA LUI VIOREL SĂ DEPĂȘEASCĂ ALȚI ARTIȘTI, ÎN VIZUALIZĂRI PE YOUTUBE)

„Copilașul e la tanti Ilinca, are grijă de el așa cum poate. Mai auzeam că plânge după maică-sa, e normal, e mică fata, nu are nici trei ani. Nu prea înțelege ea ce se întâmplă… știu că Veronica nu și-a dorit copilul ăsta, de-abia se măritase cu Viorel și a rămas gravidă. Ce știa ea să facă… acum, asta e viața, măcar, dacă a ajuns la București, să nu uite de copilașul ăsta, să muncească pentru fetiță, că nu are săraca de ea nicio vină pentru ce se întâmplă între ei. Chiar dacă au plecat la București, Viorel și Veronica să nu uite de unde se trag. Mulți uită”, susțin sătenii din Blăgești, după cum ne-au informat sursele noastre.

Florin Salam, reacție acidă la adresa Vulpiței de la Acces Direct

Telenovela dintre Vulpița și Viorel a ajuns și la urechile lui Florin Salam. „Regele” manelelor a făcut un video pe contul său de Youtube în care a vorbit deschis despre cele două personaje de la Antena 1. (VEZI ȘI: MIRELA VAIDA A RECUNOSCUT ADEVĂRUL DESPRE CAZUL VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT: „O MINCIUNĂ”)

Vulpița de la Acces Direct a devenit virală

Fără să stea pe gânduri, Florin Salam i-a ironizat pe Vulpița și Viorel și i-a comparat cu Brad Pitt și Angelina Jolie, după care a mărturisit că le-ar da, de bună voie, o sumă de bani pentru a nu mai apărea la televizor. În clipul video postat de Salam s-au mai aflat și alți maneliști, care au râs și s-au distrat de spusele marelui artist.

”Avem și noi un mesaj artistic, dacă vreți. Ne uităm la băiatul ăla – Viorel – și la Vulpița, cum ar fi Brad Pitt și cu Angelina Jolie, gen, ca idee. Le-aș da câteva mii de euro ca să nu mai stea”, a zis Florin Salam. ”Ți-ar sta bine, lângă Vulpița, că-i la fel ca mulți lăutari care au ieșit acum ca și ei”, a mai completat Florin Salam, într-o notă ironică.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...