Cum sunt văzuți Vulpița și soțul ei de consăteni. „Când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au…”

Publicat: 15/05/2020 | 16:06

În luna decembrie, Vulpița și Viorel ajungeau, în premieră, la televizor. Doi tineri cam neștiutori din Blăgești făceau cunoștință pentru prima dată cu Bucureștiul, fără ca măcar să-și imagineze, vreo secundă, ceea ce urma să se întâmple cu viața lor. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat cum sunt văzuți acum Veronica și Viorel Stegaru în satul lor, dar și alte detalii neștiute despre cei doi eroi de la „Acces Direct”.

Aparițiile TV le-au adus celor doi soți din Blăgești simpatie din partea unor și „hate” din partea altora. Doi oameni simpli de la țară se străduiesc, în Capitală, să fie cunoscuți, dar și să câștige un bănuț. Acasă, în Vaslui, nu au mai ajuns din decembrie, deși copilul pe care îl au împreună îi așteaptă zi de zi.

Vulpița și Viorel au devenit virali

(CITEȘTE ȘI: VIOREL A FĂCUT-O DE RÂS! DUPĂ SUCCESUL ÎN MUZICĂ, VULPIŢA A VRUT SĂ FACĂ RAVAGII ŞI CA VLOGGERIȚĂ, DAR A COMIS-O GRAV)

Și dacă în București nu prea le pasă de ce zice lumea, cu siguranță i-ar interesa ce reputație au acum în Blăgești, în comuna din care au plecat pentru a-și expune povestea de viață pe micul ecran. Potrivit surselor D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO) categoria A, imaginea Vulpiței și a lui Viorel Stegaru nu ar fi chiar cea mai frumoasă în comuna din care provin. Oamenii ne-au povestit că Veronica ar fi vrut doar să scape de sărăcie căsătorindu-se cu Viorel și că nici soacra nu prea o are la inimă.

Mai mult, reputația Vulpiței nu ar fi una impecabilă în Blăgești, acolo unde sătenii susțin că ar mai fi avut, din când în când, aventuri extraconjugale. Cu toate acestea, sursele de încredere CANCAN.RO ne-au povestit că oamenii din Blăgești îi urmăresc la televizor pe cei doi și se amuză sau se miră de cele văzute pe micul ecran, la „Acces Direct”.

„Când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba…”

Sursele site-ului nr. 1 din România au declarat că oamenii din Blăgești nu ar fi fost prea încântați de aparițiile Vulpiței la „Acces Direct”, la început, însă evoluția din București a acesteia i-ar fi făcut să-și schimbe părerea. De asemenea, sursele noastre au punctat că infidelitățile Vulpiței au fost extrem de criticate de consătenii acesteia. Mai mult, CANCAN.RO a obținut informații legate și de viața pe care o avea Vulpița, înainte să se căsătorească cu Viorel Stegaru.

Vulpița și Viorel au făcut carieră la „Acces Direct”

(NU RATA: DE NECREZUT! AXINTE A DAT LOVITURA DUPĂ MELODIA CU VULPIŢA DE LA ACCES DIRECT! CÂŢI BANI A FĂCUT ÎNTR-O LUNĂ DE CÂND A FĂCUT-O CÂNTĂREAŢĂ PE VERONICA STEGARU)

„Veronica era o fată amărâtă, nu avea mare lucru în casa părintească. S-a măritat cu Viorel să scape de sărăcie, a recunoscut și ea asta la televizor. Nici cu el nu a avut un trai prea bun, soacra nu o are la inimă. Tanti Ilinca nu face decât să-i reproșeze lucruri tot timpul, dar și ea este leneșă acasă.

La început, când s-a măritat cu Viorel, era cuminte, după aceea a început să umble vorba pe aici pe la noi că se ține cu unul și cu altul. Eu cred că a mers la televizor că s-a gândit că o să ia și ea niște bănuți, pentru un trai mai bun. Îmi place de ea acum, e o doamnă de București.

Aici, în Blăgești, oamenii nu îi vorbesc de rău pe Veronica și pe Viorel, până la urmă suntem din același loc. Da, atunci când a aflat toată comuna că îi pune coarne lui Viorică, au ieșit vorbe urâte. Ca la țară… că face, că drege.
Nici el nu e mai breaz, e dificil și stă numai cu gura pe ea. Că aia nu e bine, că aia nu face… numai în reproșuri. Ar fi bine dacă și-ar vedea de drumul lor, dar e păcat că au copilașul ăsta”, au spus sursele citate.

Vulpița, succes răsunător pe piața muzicală

Și, pentru că aparițiile televizate nu i-au fost de ajuns și și-a dorit mult mai mult de la viață, Veronica Stegaru a devenit vedetă și în lumea muzicală. Prima colaborare pe care a avut-o a fost alături de Axinte. Cei doi au lansat melodia „Hai la București, Vulpița”, care a adunat milioane de vizualizări și a fost locul 1 în trendingul de pe Youtube mai mult de o săptămână.

Vulpița de la „Acces Direct” a devenit cunoscută în toată România

(VEZI ȘI: MIRELA VAIDA O FACE PRAF PE VULPIȚA)

Cea de-a doua piesă lansată de Veronica a fost alături de Rafaelo, un tânăr pentru care părea gata-gata să-l lase pe Viorel cu ochii în soare. Piesa „Doi îndrăgostiți lulea” s-a aflat și ea pe locul 1 în trending și nu este de mirare că le-a adus celor doi artiști sume consistente în conturi, căci și aceasta a fost pe placul ascultătorilor și fanilor Vulpiței, care au înroșit butonul de „play” și au ascultat-o zile întregi pe repeat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...