De necrezut! Axinte a dat lovitura după melodia cu Vulpiţa de la Acces Direct! Câţi bani a făcut într-o lună de când a făcut-o cântăreaţă pe Veronica Stegaru

Autor: Daria Popa
Publicat: 14/05/2020 | 07:43

Vulpița de la Acces Direct l-a propulsat pe Axinte din nou în atenția fanilor săi! După terminarea sezoanelor Vacanța Mare, Florin Petrescu a intrat într-un con de umbră, dar se pare că momentul în care a cunoscut-o pe Vulpiță a fost unul numai bun pentru amândoi!

Melodia „Hai la București, Vulpiță” a rupt toate topurile! Imediat ce Axinte a lansat-o pe piața muzicală pe Veronica Stegaru, controversatul personaj de la Acces Direct a devenit un adevărat star. Dar se pare că nu doar Vulpița a avut de câștigat în urma acestei colaborări, căci faptul că a fost numărul 1 în trending i-a adus și lui, în conturi, sume frumușele.

CITEȘTE ȘI – SE DESPART OFICIAL! VIOREL NU A MAI SUPORTAT ȘI A PLECAT! CE A FĂCUT VULPIȚA CA SĂ-L OPREASCĂ

Ei bine, nu vă mai ținem în suspans și vă spunem cât anume a câștigat Florin Petrescu, în urma colaborării cu Vulpița. Să vă țineți bine, căci suma nu este deloc una mică.

Axinte și Vulpița, încasări record

Melodia „Hai la București Vulpița” le-a adus celor doi artiști câștiguri cuprinse între 5.100 – 40.800 dolari și nu, nu este nicio glumă! Așa că Axinte și Vulpița pot să fie extrem de fericiți, căci nu au muncit degeaba.

Nici Rafaelo nu se poate plânge, căci și în buzunarul lui au intrat o mulțime de bani. Cântăreațul Rafaelo și celebra Vulpița au lasat, pe 4 mai, prima lor piesă împreună numită „Doi indragostiti lulea”. Până în prezent videoclipul a adunat aproape cinci milioane de vizualizări.

NU RATA – CÂȚI BANI A FĂCUT CU ADEVĂRAT RAFAELO DUPĂ CE A SCOS VIDEOCLIPUL CU VULPIȚA

În ceea ce privește veniturile, în mai puțin de două săptămâni, cei doi au reușit să stângă nici mai mult nici mai puțin de 15.000 de dolari. Piesa este în continuare la modă, iar banii în timp se vor înmulți rapid.

Citește și...