Viorel a făcut-o de râs! După succesul în muzică, Vulpiţa a vrut să facă ravagii şi ca vloggeriță, dar a comis-o grav. VIDEO

Autor: Daria Popa
Publicat: 15/05/2020 | 09:21

De când au devenit virali în toată România, Vulpița și Viorel se străduiesc mereu să le facă fanilor pe plac. Indiferent de faptul că le iese sau nu, cei doi soți din Blăgești măcar își dau silința să-și depășească statutul și să fie pe zi ce trece mai buni. 

La tv au apărut, melodii au scos…iată că a venit vremea să fie vloggeri! Vulpița și Viorel fac ravagii și pe Youtube, acolo unde au apucat deja să strângă numeroși fani. Și, pentru că admiratorii lor au nevoie constant de content, cei doi soți din Blăgești încearcă și ei să țină pasul cu trendul vloggerilor de la noi, numai că mai dau chix, din când în când.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT LE DĂ RUȘINE VEDETELOR DE LA NOI! CUM A AJUNS SĂ AIBĂ MAI MULTE LIKE-URI DECÂT SMILEY, ANDREEA ESCA SAU DANI MOCANU

Pe canalul lor de Youtube, Vulpița și Viorel au făcut o provocare, aceea de a continua versurile, doar că socotelile de acasă nu prea s-au potrivit deloc cu cele din târg. Soții Stegaru nu s-au prea descurcat, doar că pe final, Viorel i-a dat rușine Vulpiței, după ce și-a amintit un singur vers dintr-o melodie. Ei, măcar intenția contează, totuși!

Cum a ajuns Vulpița să fie mai populară decât vedetele de la noi

În numai 4 luni, Veronica Stegaru a reușit să devină faimoasă în toată țara. Mai mult, după ce și-a făcut cont pe Instagram, soția lui Viorel a atins un număr de urmăritori de 174.000. De parcă nu ar fi suficient, Vulpița adună la unele din fotografiile sale mai multe like-uri decât Smiley, Dani Mocanu sau Andreea Esca și nu, nu este nicio glumă!

VEZI ȘI – DE NECREZUT! AXINTE A DAT LOVITURA DUPĂ MELODIA CU VULPIŢA DE LA ACCES DIRECT! CÂŢI BANI A FĂCUT ÎNTR-O LUNĂ DE CÂND A FĂCUT-O CÂNTĂREAŢĂ PE VERONICA STEGARU

Postările sale ajung să obțină chiar și peste 30.o00 de like-uri din partea oamenilor care o urmăresc și cu siguranță acest lucru o face extrem de fericită pe vedeta de la Acces Direct.

Citește și...