Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus

Autor: L.N.
Publicat: 25/05/2020 | 14:45
Cum se descurcă singură la Miami fosta soție a lui Cristi Borcea? Alina Vidican a făcut un anunț important după pandemia de coronavirus

Alina Vidican, cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea, este stabilită împreună cu cei doi copii ai săi în SUA, Miami. Tânăra mămică are în administrare un restaurant de lux oferit de afacerist la divorț. Localul, însă, nu i-a prea adus beneficii în ultimele luni, din cauza pandemiei de coronavirus.

Alina Vidican a decis să închidă restaurantul din Miami în urmă cu două luni și să presteze doar livrare la domiciliu clienților. Această metodă a fost folosită în majoritatea regiunilor din SUA, dat fiind faptul că pandemia de coronavirus a produs ravagii în America.

CITEȘTE ȘI: Kamara e disperat! Are nevoie, URGENT, de 100.000 de euro pentru operațiile lui Leon! Cât a adunat până acum

Este pusă pe făcut bani acum

De puțin timp, relaxându-se măsurile în statele americane, Alina Vidican a decis, la rândul său, să redeschidă ușile restaurantului exclusivist din Miami, cu o serie de noutăți în domeniu.

CITEȘTE ȘI: Viorica de la Clejani a recunoscut că Margherita era ”aeriană”: ”Indiferent ce ar face…”

”Vă anunțăm cu bucurie că am revenit la programul normal! Vă așteptăm cu brațele deschise, bineînțeles păstrând distanța socială”, este anunțul postat de Alina Vidican, semn că era și ea nerăbdătoare să se întoarcă la muncă și la afacerile pe care le rulează la Miami de când a divorțat de Cristi Borcea.

Meniu tradițional românesc la restaurantul din Miami

Alina Vidican a vrut să ia în totalitate România în preajma ei peste ocean, așa încât blondina a adăugat în meniul restaurantului majoritatea bucatelor cu specific traditional românesc. Cele mai multe fiind din zona Ardealului și Banatului.

CITEȘTE ȘI: Lidia Buble și-a etalat formele la soare, iar internauții au reacționat: ”Cum era vorba aia…”

Pe lângă deja tradiționalele mâncăruri în genul mămăligă cu brânză și cu smântână (8,95 dolari), sau ciorba de burtă (7,95 dolari), Alina Vidican a adaugat în meniul restaurantului din Miami și o serie de preparate ungurești, picante și extrem de apreciate în zona Ardealului sau a Banatului, precum gulașul (16,95 dolari), la care, evident, se adaugă o selecție serioasă de tot felul de băuturi de prin Transilvania precum țuica sau pălinca, dar și vinuri scumpe, românești.

Citește și...