Viorica de la Clejani a recunoscut că Margherita era ”aeriană”: ”Indiferent ce ar face…”

Publicat: 25/05/2020 | 14:01

Viorica de la Clejani, mama Margheritei, tânăra care a făcut accident rutier, a avut o intervenție la România TV, în care a spus ce s-a întâmplat cu fata ei. A recunoscut că a luat pastile care conțin substanțe ce dau dependență.

CITEȘTE ȘI: VIORICA DIN CLEJANI, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE A ÎNJURAT JURNALIȘTII CA LA UȘA CORTULUI ȘI I-A UDAT CU LAPTE ȘI UN FURTUN CU APĂ: „LE-AȚI FI DAT CU TOPORUL ÎN CAP”

Inițial, atât mama Margeritei, cât și tatăl ei au negat ca tânăra a fost drogată, dar acum situația s-a schimbat puțin. Viorica de la Clejani a spus că efectul halucinogen a fost cauzat de pastile de slăbit, nu de droguri. Acestea însă conțin substanțe care dau dependență. Indiferent ce ar face un copil nu trebuie să iei toporul să îi dai în cap. Am primit atât de multe mesaje urâte, lumea e rasistă”, a mai spus Clejanca la România TV.

Prima reacție a Vioricăi de la Clejani duă accidental Margheritei

La puțin timp după ce Margherita a făcut accident rutier, dar, mai mult, a fost depistată și cu consum de substanțe halucinogene, Viorica din Clejani a avut o reacție șocantă. A aruncat cu o cutie de lapte într-un reporter aflat în fața casei ei, apoi a udat-o și pee a, și pe cameramanul și pe șoferul unui post de televiziune.

NU RATA: RUȘINE MARE ÎN FAMILIA CLEJANILOR! NU DOAR MARGHERITA, DAR ȘI FULGY A COMIS-O GRAV. A SCUIPAT UN BĂTRÂN ÎNTR-O STAȚIE STB: „TE BAT, BULANGIULE!”

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii…Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…

Eu imi apăr copiii indiferent de situație! Orice părinte care își iubește copilul ar face la fel ca mine. Suntem oameni ca și voi. A fost un accident care i se putea întâmpla oricui. Mulțumim lui Dumnezeu că nu a fost mai grav și că este bine și sănătoasă. O să îi apăr și o să îi iubesc necondiționat. Pentru că iubirea ne vindecă! Mulți dintre voi aveți doar ură și răutate în suflet”, a scris Viorica într-o postare pe Instagram, după cele întâmplate în fața porții casei sale.